ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Pràctica L’empresa PETROALES


Enviado por   •  27 de Mayo de 2013  •  355 Palabras (2 Páginas)  •  383 Visitas

Página 1 de 2

PRÀCTICA

Anàlisi problema:

L’empresa PETROALES ha incorporat recentment equips automatitzats, que, quan tenen que parar, els costos de la parada són elevats. Les màquines es paren segons la pressió del vapor, que s’analitza amb un instrument bastant rudimentari i poc precís. Després que aquest instrument marqui els nivells de vapor que han de representar parades, tenim present un operari (a 1,2m) el qual interpreta el valor del indicador i prossegueix amb la parada de les màquines.

Observem dos principals problemes:

- Falta d’un indicador més precís. Com podem observar al dibuix, les lectures tenen una desviació de 5 psi (5 unitats sobre 500 de marge d’error).

- Si tenim un operari observant els canvis en l’indicador, això significa que les parades no són automàtiques: Quan el nivell de pressió és l’indicat, l’operari para les màquines (amb el temps que això significa, i la variació de pressió amb aquest temps). A part, per la distància de visió que té davant l’aparell, i tenint amb compte que l’escala és la mateixa, no és possible determinar amb exactitud (ni només amb 5 punts de marge d’error), quin valor està donant l’instrument. *fer la prova allunyant-se del anunciat: no és possible determinar un nombre precís).

Proposta de solució:

Proposaré diverses solucions, començant per les més fàcils i barates d’implementar, i seguirem amb les que representen una inversió més important (però que milloren l’eficiència)

- Primerament, ja que el problema bàsic és causa de la falta d’exactitud dels valors que es donen (tant per la imprecisió del instrument, com la falta de visió de l’operari) proposo instal·lar un instrument més precís (que abasti més quantitat de dades, i l’agulla que les marca sigui més afinada). A part, si és possible, cal que l’operari estigui més cercà; així, no tindrà problemes de visió de les dades.

- Avançant més amb tecnologia, es podria instal·lar un instrument digital que, al estar els nombres marcats amb el mínim marge d’error, no es farien parades inoportunes de les màquines.

- Fent un salt més, podríem lligar la parada de les màquines directament amb el instrument que mesura la pressió. Així, no s’hauria de tenir un operari observant els canvis de pressió: el procés es faria automàticament.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com