ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Quarta activitat: packaging


Enviado por   •  13 de Marzo de 2023  •  Apuntes  •  722 Palabras (3 Páginas)  •  32 Visitas

Página 1 de 3

Quarta activitat: packaging

Un altre element important en el disseny final del producte és a més de la marca, la definició del packaging. Us presentem dos reportatges, el primer tracta sobre el sector de la indústria del packaging a Catalunya i el segon sobre la importància donada al packaging fins i tot en una empresa de serveis com és la cadena Rusticae. Després de visionar els vídeos, contesteu a les següents qüestions:

1. Quina finalitat té el packaging dins de la definició de producte?

El packaging fa referència a l'envàs, un objecte ple d'atributs encarregats de la protecció i alhora perceptibilitat d'un producte concret. Un objecte que inclou, preserva, trasllada, comunica i ven un bé.La finalitat  del packaging és fer que el producte arribi amb bones condicions, és a dir, protegit. És la seva durabilitat en la nostra memòria, com el record dels valors associats a la marca i al producte, on l'envàs ha d'aconseguir la seva fi última

2. Com poden afectar els canvis de packaging dins del cicle de vida del producte? Apliqueu-ho al cas de Vichy Catalan

En el cas de Vichy Catalan, utilitza materials biodegradables, és un producte sostenible la qual cosa incita a tenir més consumidors que estan units a la causa, per tant la gent ho consumeix més.El packaging pot ser diferent en cada cas i pot portar una repercussió diferent segons la promoció que s’hagi fet, els colors, logos i dissenys.

Cinquena activitat: Dònuts: un clàssic que es reinventa.

1. Quin tipus de producte és un Dònut? (Definició, classificació i dimensionalitat)

Donuts és un producte de consum, concretament un producte de conveniència degut a la seva compra per impuls per part del consumidor. No hi ha planificació prèvia, ja que es un preu assequible. La seva distribució és intensiva i ho trobem en localitzacions convenients.

Donut es caracteritza per la seva forma peculiar i diferenciada de la resta de productes, degut a la seva forma rodona amb un forat al mig. Referent a la classificació ho podem distingir entre: Donuts classic, bombón blanco, donut mini glace, mini bombón, mini blanco, mini mac cacao i mini max crema.

Segons la dimensionalitat d’aquest producte en distingim 3. En primer lloc, la dimensió referent al producte essencial que se li associa, el fet de consumir-lo degut a que ha estat en la ment de diverses generacions de consumidors per la confiança de la marca dins de la bolleria. Donuts es un producte que normalment es consumeix en temps d’oci. En segon lloc el producte real o tangible, el packaging en que es presenta permet mantenir el donuts més temps i més fresc i la última el producte ampliat per referencia, en el cas de donuts en oferir una varietat de productes i satisfer les necessitats dels clients afegint noves games, donut dona la comoditat a l’hora de consumir-lo proporcionant dosis petites per a l’adequació a l’ús. Lo que abans no era possible ja que dins del envàs venien 5 unitats.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.4 Kb)   pdf (71.1 Kb)   docx (8.2 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com