ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Estada A La Empresa


Enviado por   •  6 de Octubre de 2014  •  317 Palabras (2 Páginas)  •  254 Visitas

Página 1 de 2

Consideracions prèvies:

Abans de començar les pràctiques, aneu a presentar-vos a l’empresa preguntant per la persona de contacte, avisant amb antelació. Els expliqueu tot allò en què esteu interessats i el que us agradaria fer.

Si durant les pràctiques no podeu assistir algun dia per causes justificades (exàmens, indisposició, etc.), comuniqueu prèviament o truqueu per telèfon dient la raó perquè no podeu assistir aquell dia. Sempre podreu recuperar els dies que falteu, dins l’horari i dies marcats en el conveni.

És important que causeu una bona impressió, aneu ben vestits, sigueu amables, simpàtics... No se sap mai si algun dia acabareu treballant-hi de debò en aquesta empresa. Alguns antics alumnes han seguit treballant amb contracte, quan han acabat el seu període de pràctiques. I a més, una gran part de la nota depèn de l’empresa!

És molt important que sigueu discrets en referència a tota la informació que rebeu quan feu les pràctiques. Tot allò que estigui relacionat amb persones és molt delicat i no es pot anar escampant fóra de l’empresa. Si alguna persona coneguda apareix en la documentació que utilitzeu a l’empresa, sigueu discrets i no li comenteu res ni a ella ni a ningú. Les qüestions de feina són molt delicades i un comentari fóra de lloc pot fer perdre molts clients i pot afectar al vostre futur laboral.

Això últim és molt important si feu les pràctiques relacionades amb temes de salut (CAP Torredembarra, farmàcia...) i temes legals (advocats i gestories) on es tracten problemàtiques molt personals.

Si durant els primers dies de la vostra estada a l’empresa hi ha alguna cosa que no us sembla bé (feina que feu, relació amb altres persones) i no esteu satisfets, ràpidament poseu-vos en contacte amb mi a través del correu electrònic o a través del l’institut per tal que pugui parlar amb el responsable de l’empresa i solucionar-ho. Es tracta de que us trobeu bé a l’empresa i aprengueu coses interessants.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com