ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Aquesta empresa


Enviado por   •  30 de Noviembre de 2013  •  Informes  •  361 Palabras (2 Páginas)  •  161 Visitas

Página 1 de 2

Aquesta empresa, al portar molts anys en funcionament, i malgrat innovar en un altre mercats, pateix un problema des del punt de vista informàtic. Totes les grues de la fàbrica depenen d'un centre informàtic situat a Suïssa. Per això és, que qualsevol problema tècnic en aquest aspecte, pot deixar a l'empresa paralitzada fins que el problema se solucioni des del departament de Suïssa i només pot haver una aturada de 9 hores ja que a partir d'aquí, s'hauria de paralitzar la producció.

Altres amenaces que pateix Lego són de tipus empresarial, ja que competeix amb altres empreses que es dediquen al mateix sector, entre els més forts cal destacar Playmobil, Educació, Playskool, Fisher-price. Però com que el component tecnològic cobra cada vegada més importància en aquest sector, Fisher-price no està molt desenvolupat en aquest element i per tant, no té tanta amenaça com les altres marques .

PUNTS FORTS DE LA PART INTERNA DE L’EMPRESA RELACIONADA AMB ELS PUNTS FORTS DEL PROPI JOC:

Des d'un principi mostra l'èxit: les joguines LEGO, sempre mostren a la seva caixa el número de peces que proporcionen i les respectives bosses, els passos a seguir i, fins i tot, ofereixen una imatge del producte final ja construit. Aquest últim aspecte provoca motivació per començar el joc, un cert atractiu cap al producte i que la visió de dificultat disminueixi.

Té en compte les peces intercambiables, és a dir, que encara que sigui pot probable pugui passar que faltin peces en les caixes de LEGO, però en tant que totes són iguals, el consumidor pot utilitzar peces que ja tingués.

L’empresa té un manual d’instruccions per a liderar, que sempre és de gran ajuda, però a vegades no se’n pot fer ús ja que no estan fets per a adaptar-se a cada cas particular. Per això proposa anar probant fins a trobar la solució. Amb LEGO les conseqüències que quelcom surti malament són nules, mentre en les empreses si que es corren riscos, però el verdader és el de no innovar i seguir les regles com tots els altres. Per tant LEGO, trenca amb aquest esquema.

És més divertit treballar en equip, treballar sol està bé però és millor compartir l’experiència.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com