ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

ESTUDIO VIABILIDAD


Enviado por   •  2 de Julio de 2014  •  692 Palabras (3 Páginas)  •  259 Visitas

Página 1 de 3

• Característiques de la demanda

Les guarderies privades a la vila de Puigcerdà són nul•les per tant molts pares no poden deixar els seus fills després de l’escola en un lloc on els puguin cuidar o si no els hi porten, i han de treballar, necessiten una disponibilitat d’aquesta branca de negoci per tal de tenir més comoditats davant la seva feina.

És un negoci en el qual no es necessiten gaires primeres matèries i és assequible per a molta gent ja que no té preus gaire elevats.

• Anàlisi de la demanda

La demanda es pot dividir en 2 subsectors:

- Usuaris del serveis, individuals

- Empreses que precisen per als seus treballadors un servei de guarderia

Els 2 grups de demandants són importants per al desenvolupament de l’activitat. Com que aquest servei no està disponible a la vila serà innovador i avantatjós tant pèls horaris que s’ofereixen i la qualitat del servei.

• Anàlisi de la competència

Com ja estat esmentat en apartats anteriors, aquest negoci és innovador ja que cap altre ofereix aquest servei de guarderia.

4. La viabilitat del projecte empresarial

• Viabilitat comercial (anàlisi DAFO)

 Debilitats

Com que no hi ha possibles competidors l’única debilitat que pot dificultar el funcionament de la guarderia és la facilitat davant dels competidors d’establir-se fàcilment en el mercat

 Amenaces

El moment econòmic per el que passa el país és una gran amenaça que pot afectar a que la gent no vulgui gastar-se diners en el negoci.

A més a més durant els primers mesos del nadó hi ha el període de maternitat que provoca que moltes mares i/o pares en comptes de portar els nens a la guarderia, es quedin a casa amb ells.

 Fortaleses

L’experiència laboral que portarà el negoci quan futurs possibles competidors vulguin emprendre un mateix negoci estarà per sota de la nostra. També cal indicar la confiança que ja tindran els clients amb la guarderia Pitufets que és un període llarg i costós.

 Oportunitats

El negoci no requereix un gran volum de capital per al seu inici. A més a més ocupar les vacants per a treballar a la guarderia seran fàcils de cobrir per la situació d’atur de part de la població.

La localització del local és un gran avantatge ja és un lloc molt cèntric i transitat.

El valor afegit que té la guarderia és un servei de menjador i els ampliats horaris dels que disposa.

• Viabilitat econòmica

La viabilitat econòmica empresarial comprova si l’activitat de l’empresa permetrà comprovar si l’activitat de l’empresa permetrà generar beneficis o no.

Costos

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.6 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com