ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Econometria


Enviado por   •  9 de Diciembre de 2013  •  845 Palabras (4 Páginas)  •  161 Visitas

Página 1 de 4

La interpretació de β1 és el percentatge de vots en mitjana que tindrà el candidat A. Els signe esperat de β2 és positiu, ja que contra més % de despesa faci més percentatge de vots obtindrà. En canvi el signe de β3 serà negatiu, ja que contra més % de despesa faci el candidat B menys percentatge de vot obtindrà el candidat A.

L’hipotesis nul·la seria que β2=0 i l’alternativa que és diferent de 0. El valor-t és mes gran que el valor crític, llavors rebutgem hipòtesis nul·la. El % de despesa que tingui el candidat A si que afectarà sobre el % de vots obtinguts.

L’hipotesis nul·la seria que β3=0 i l’alternativa que és diferent de 0. El valor absolut del valor-t és més gran que el valor crític, llavors rebutgem hipòtesis nul·la. El % de despesa que realitzi el candidat B si que afectarà sobre el % de vots obtinguts del candidat A.

El resultat es que rebutgem H0. Per tant sabem que β1 aporta informació al model.

Si que rebutjaria l’hipotesis nul·la perquè 4 està fora de l’interval de confiança.

H0: β2=β3= 0,01

H1: no H0

La conclusió és que rebutgem H0, per tant no podem dir que una pujada de 1% en la campanya del candidat A i del candidat B el percentatge de vots en mitjana per el candidat A sigui el mateix.

F = ((42662,53 – 10054,83)/2) / (10054,83/(173-4)) = 274,033

Amb la comparació de les mitjanes podem dir que la campanya de desprestigi ha perjudicat, ja que la mitjana del primer període es superior a la del segon, que és quan es va realitzar la campanya.

β1 és les vendes mínimes que ha realitzat, per tant, serà positiu. β2 representa com afectarà un augment o disminució en percentatge del preu en el % de les vendes, serà negatiu, perquè un augment percentual del preu farà reduir el % de vendes. β3 representa com afectarà un augment o disminució en percentatge del volum de construcció en el % de les vendes, serà positiu, perquè un augment percentual en el volum de la construcció prop de l’àmbit d’actuació de l’empresa augmentarà el percentatge de vendes.

Aquest model no ens ajuda a explicar si la campanya de desprestigi ha fet efecte o no, perquè no comparem els períodes, per tant la baixada de vendes s’ha pogut produir per qualsevol altre motiu fora de la campanya.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com