ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Informe de feedback.


Enviado por   •  31 de Mayo de 2016  •  Apuntes  •  603 Palabras (3 Páginas)  •  148 Visitas

Página 1 de 3

Informe de feedback global

La nostra exposició es basava en l’emprenedor Bill Gates. El propòsit era explicar i argumentar idees sobre aquest empresari persuadint a la gent. Tot i això, a l’hora de persuadir, ens ha faltat la part oratòria ja que considerem que no hem pogut arribar bé a la gent, en bona part perquè el públic hem estat nosaltres mateixos ja que no vam exposar a classe i això ha condicionat bastant totes les variables. El contingut ha estat correcte ja que ha sigut concís, senzill, directe i comprensible, però no ha causat molt impacte ja que no ha estat memorable i original. El timing compleix les condicions establertes a priori per efectuar la exposició ja que no s’ha allargat més del límit dels 10 minuts, amb una bona estructura per part dels diferents components. Tot i així, un punt a millorar hagués estat ser més atrevits i realitzar l’exposició dels primers o si més no, a classe. L’entorn era senzill i discret en una sala de biblioteca, però la planificació del material es podria haver millorat degut a la falta d’un projector per visualitzar adequadament la presentació.

En segon lloc, pel que fa a la preparació, l’estructura ha sigut adequada ja que hi ha hagut una organització de la presentació amb una introducció principal i unes conclusions finals. Tot i això, ha faltat l’apartat de respondre preguntes del públic. Parlant del power point, la seva visualització en el vídeo no ha sigut llegible per la falta del projector i li ha faltat senzillesa i més imatges. Tot i així, la presentació se la pot considerar correcte perquè cada persona s’ha preparat les seves pròpies transparències, ha parlat més del que parlaven les diapositives i el format era homogeni. En el punt dels protocols, els arguments i recursos han estat els justos ja que no hi ha molts exemples ni vídeos o altres eines per tal de causar impacte en el públic. En últim lloc, les preguntes no hi són presents perquè no s’ha fet a classe però estàvem preparats per respondre-les atès que ens havíem informat bastant sobre el tema que tractàvem.

Per finalitzar, el bloc de la presentació ve determinat per una imatge correcte però no excel·lent i una proximitat pràcticament nul·la degut a la absència de públic i tampoc s’ha adoptat una bona posició en l’espai que faci fluir la comunicació eliminant barreres. La postura és adequada perquè es comunica de peu sense una rigidesa atesa. A més, ha estat bé que els components del grup s’hagin anat movent per l’escena sense quedar-se estàtics sense donar l’esquena en cap moment a la càmera. La fisonomia és present degut a la gesticulació que s’expressa amb el somriure al principi de l’exposició per transmetre tranquil·litat i control. Els gestos varien segons els components del grup, en uns es veu una mica de nerviosisme i per tant més moviment de gestos i en altres més tranquil·litat i quietud. Pel que fa a la mirada, no és perifèrica però tampoc fixe en un punt determinat tot i que no hi ha el contacte visual amb el públic i la mirada se’n va en algun moment cap al terra. La veu en la presentació té una bona tonalitat i velocitat, amb fluïdesa però amb poc intensitat i potència ja que l’entorn no ho permetia. Per altre part, la vestimenta passa desapercebuda ja que era senzilla i informal però correcte, sense complements que distraguessin. I com a últim punt, l’actitud podria haver estat més entusiasta i amb més vitalitat però s’ha mantingut la calma amb un vocabulari adequat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.6 Kb)   pdf (51.8 Kb)   docx (7 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com