ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tema- QUETIAPINA


Enviado por   •  24 de Junio de 2016  •  Apuntes  •  861 Palabras (4 Páginas)  •  148 Visitas

Página 1 de 4

QUETIAPINA

Alguns estudis han indicat l'eficàcia de la quetiapina en el tractament de trastorn d'ansietat generalitzada (TAG). L'objectiu d'aquest estudi va ser revisar sistemàticament l'eficàcia, l'acceptabilitat, i la tolerabilitat de la quetiapina en pacients adults amb trastorn d'ansietat.

El tipus d'intervenció en aquest metanàlisi va ser quetiapina com monoteràpia en comparació amb placebo o antidepressius en pacients amb TAG adults. Les dosis, formes, i la freqüència de tractaments no van ser restringits. A més, sub-anàlisi de el 50, 150, i 300 mg / dia de quetiapina es va realitzar per examinar si la dosi afectada la seva eficàcia, acceptabilitat, i la tolerabilitat.

Basant-se en els resultats obtinguts en aquest meta-anàlisi, pot ser van arribar a la conclusió que els resultats suggereixen que 50 i 150 mg / dia de quetiapina és eficaç en el tractament de GAD adult.

Amb base en la taxa de resposta, el nombre necessari a tractar de nou indica que un de cada nou pacients amb TAG es beneficiaran del tractament amb quetiapina, les puntuacions obtingudes indiquen que el tractament amb quetiapina pot millorar la qualitat de son en pacients amb trastorn d'ansietat.

Amb base en les evidències limitades d'aquest meta-anàlisi, es pot es va arribar a la conclusió que dosis baixes de quetiapina (50-150 mg / dia) és eficaç en el tractament de GAD en pacients adults.  A més, seus efectes sedants poden millorar la qualitat del son de aquests pacients. Per desgràcia, la seva acceptabilitat i tolerabilitat es va trobar que eren inferiors als de placebo. Segons la present meta-anàlisi, l'ús de quetiapina a dosis baixes (50-150 mg / dia) per a l'adult els pacients amb TAG poden ser considerats com un tractament alternatiu.

Tot i que dosis baixes de quetiapina sembla ser eficaç i tolerable en el tractament de pacients amb TAG, l'ús d'aquest agent actiu en la pràctica clínica s'ha de fer amb cautela a causa d'esdeveniments adversos.

Aquest meta-anàlisi té algunes limitacions, els estudis clínics van ser finançats per una empresa de patents que sosté de quetiapina, per tant, els estudis clínics més independents, encara que obert, podria determinar el benefici que en el TAG pacients. En segon lloc, ja que dos dels tres estudis inclosos es van dur a als EUA, els resultats poden no ser representatius per a altres poblacions. Per tant, s'ha de tenir precaució pel que fa a la generalització dels resultats. Finalment, alguns possibles problemes de biaix (biaix de descripció selectiva de detecció).

MAL US DE LA QUETIAPINA

Hi ha un alt nivell d'evidència per donar suport a les indicacions aprovades de la quetiapina, però s'està utilitzant cada vegada més fora de l'etiqueta. Sovint, els metges s'enfronten a decisions difícils sobre la prescripció d'antipsicòtics per indicacions no aprovades quan es tracta de pacients amb dificultats i inadequada recursos per als tractaments psicològics i altres tipus de suport. No obstant això, hi ha una creixent preocupació dins de la comunitat mèdica i els organismes reguladors en relació amb el dany potencial de la prescripció d'antipsicòtics fora d'indicació, en particular quetiapina d'alliberament immediat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.4 Kb)   pdf (53.2 Kb)   docx (9.7 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com