ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

12 Hombres Sin Perjuicios


Enviado por   •  22 de Marzo de 2014  •  725 Palabras (3 Páginas)  •  463 Visitas

Página 1 de 3

Després d'acabar l'acusació i la defensa seus al • legats, els dotze membres del jurat es tanquen en una habitació per deliberar sobre tot el que han escoltat durant el judici.

A les seves mans està el destí d'un jove acusat d'assassinat, però a mesura que la calor i la impaciència afloren en la reduïda estada, els prejudicis i les idees preconcebudes aniran fent acte de presència.

La situació d'aïllament en què es troben els 12 homes propiciarà tensions que erivaran en enfrontaments, on podem veure les habilitats socials de cada persona o la seva falta d'elles.

El conflicte pot ser definit com "una controvèrsia o diferència explícita que passa entre, almenys, dos grups interdependents que competeixen entre si pels mateixos recursos escassos o que persegueixen metes incompatibles de manera que les opinions, decisions i conductes d'un grup respecte a tals recursos i metes, afecten necessàriament les opinions, decisions i conductes d'un altre grup

Podríem descriure'ls de la manera que potser sigui alguna cosa simple però serveix per demostrar que aquests dotze personatges abasten gairebé tots els tipus de persones que ens podem trobar a la vida.

Membre 1 . Un home comú , impressionat i pressionat amb la responsabilitat que l'estat ha col • locat sobre les espatlles en nomenar president del jurat, tracta de ser molt formal i respectuosos , i encara que no és molt brillant es fa respectar . Paper : coordinador i comunicador

Membre 2 . Home tímid i sense personalitat definida , dubte constantment i això fa difícil que mantingui una opinió pròpia , se li persuadeix fàcilment . Rol : seguidor .

Membre 3 . És molt fort , rude , “testaduro” , malhumorat i no li agrada escoltar una altra opinió diferent a la d'ell , està acostumat a imposar la seva forma de pensar sense importar les conseqüències . Rol : agressor , dominador i seguidor del número 4 .

Membre 4 . Home de bona posició econòmica , es desenvolupa i parla amb elegància , és molt analític i quadrat fins a cert punt , la seva sort en els negocis fa que se senti en ocasions superior als altres . Paper : opinant i observador .

Membre 5 . Un home gris , tímid i callat , d'estrat social baix acostumat a complir amb les normes de la societat . Li costa treball relacionar-se amb la gent , la seva falta de personalitat fa que li faltin al respecte . Paper : informador i autoconfesor .

Membre 6 . Home fort , honest , treballador i pràctic , sol complir amb el seu treball sense ficar-se en problemes , de manera que sempre s'até als fets . Paper : pacificador i harmonitzador .

Membre 7 . Fanfarró , presumit , altiu però agradable venedor , té coses més importants que fer que seure a deliberar . És de temperament

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com