ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Fortaleses Starbucks


Enviado por   •  27 de Octubre de 2014  •  212 Palabras (1 Páginas)  •  227 Visitas

FORTALESSES:

(oportunitats)

-Una de les fortalesses que te l’empresa Starbucks és una bona cartera de productes degut a que conta de més de 30 varietats de café a més de altres productes, per tant, aço és una oportunitat per que en la societat actual les necesitats i els gustos dels clients canvien molt rapidament.

-Altra fortalesa que te Starbucks és un personal molt format, ja que estes empreses conten de 6 empleats i un d’ells és el anomenat “Coffe Master” que ha de realitzar un curset per a aprendre sobra la cata del café, etc. Per tant, es una oportunitat ja que aquest empleat dona un servei molt complet i aixì el client es troba més satisfet en la seua experiència en aquest establiment.

-Una de les altres fortaleces que te i és una oportunitat per a l’empresa és la motivació dels empleats. Als empleats els anomena “partners” (socis) per a fer que cadascun dels empleats es senca com a propietari del establiment en el que treballa i aixì done el servei que espera l’empresa de ell.

(amenaces)

-Una fortalessa que te Starbucks i que és per a ella una amenaça és el elevat cost que ha de fer en cadascun dels seus establiments degut a les caracteristiques que ha de cumplir per donar un servei molt complet.

-

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com