ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Quants tipus de plantes (arbres,flors..etc) hi han en tot el món?


Enviado por   •  20 de Enero de 2022  •  Documentos de Investigación  •  775 Palabras (4 Páginas)  •  96 Visitas

Página 1 de 4

1.-Quants tipus de plantes (arbres,flors..etc) hi han en tot el món? Aquesta pregunta em resulta interessant ja que hi ha milions d’especies de plantes en tot el món, i encara que actualment ja coneixem 8’7 milions, qui sap quantes ens falten per descobrir.

2.-Quina és la importancia de la naturalesa?

Potser sembla una pregunta molt obvia, però realment poques vegades ens parem a pensar la importància d’aquesta i com ens ajuda en la nostra vida.

3.-Que podem fer per cuidar el medi ambient?

Perquè molta gent només diria ‘’no llençar brossa’’, però en realitat i ha un munt de coses que podem fer per cuidar el planeta

4.-Quina és l'espècie més ‘’amenaçant’’ de l’história?

És a dir, l’espècie que més a posat en risc a la natura ( a part dels humans).

5.-Es posible acabar amb tota la naturalesa?

CMC 16:

1. Creus que ets un/a autèntic/a Papalagi? Per què?

Sincerament, he llegit el text tres vegades i encara no m’ha quedat 100% clar el concepte de ‘’Papalagi’’. Semblen persones molt controladores amb l’aspecte del temps. Jo diria que no soc una autentica Papalagi. Vale que em preocupo molt per no desperdiciar el temps, però no m’obsesiono amb contar els minuts o segons per poder fer X cosa en temps.

2. Escriu i comenta les dues frases que t’han fet pensar més del text.

‘’Los Papalagi nunca están satisfechos con su tiempo y culpan al Gran Espíritu por no darles más. ‘’ - Fa veure que per més que algunes persones tinguin tot, sempre voldren més, i busquem coses externes per culpar en comptes de veure els nostres errors.

‘’el tiempo se desvanece como el humo, el tiempo corre y dame sólo un poco más de tiempo’’- Explica com el temps va passant, i no podem fer res al respecte, ja que mai podem parar-lo. Encara així, sabent que mai podrem parar el temps, volem més, volem coses impossibles.

3. Estem en un món de xarxes socials i comunicacions virtuals. Hi ha un tipus de comunicació que es fa i s’ha fet servir molt i que no tothom sap interpretar: Què és una NETWORKING? Per a què pot servir per la teva modalitat de batxillerat?

El NETWORKING és l'acció o procés d'interacció amb altres persones per intercanviar informació i desenvolupar contactes professionals o socials: "les habilitats per treballar en xarxa, negociar i negociar".

En una modalitat artistica, no veig molt útil el networking.

4. La manera més senzilla de comunicació «d’enterar-se de les coses» ha estat tradicionalment la ràdio. Però la ràdio s’ha hagut de reinventar a ella mateixa per ser un mitjà de comunicació valuós al segle XXI. Què és un podcast? Me’n recomanes algun que faci referència a la teva modalitat de batxillerat?

El podcast és un contingut en

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5 Kb)   pdf (47 Kb)   docx (9 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com