ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

LAURA A LA CIUTAT DELS SANTS


Enviado por   •  5 de Marzo de 2013  •  659 Palabras (3 Páginas)  •  593 Visitas

Página 1 de 3

Suscríbase Acceso Contáctenos

Ensayos de Calidad, Tareas, MonografiasEnsayos Gratis

Informes De Libros / Laura A La Ciutat Dels Sants. Part II

Laura A La Ciutat Dels Sants. Part II

Ensayos: Laura A La Ciutat Dels Sants. Part II

Ensayos de Calidad, Tareas, Monografias - busque más de 577.000+ documentos.

Enviado por: marta12 07 mayo 2012

Tags:

Palabras: 883 | Páginas: 4

Views: 664

La segona part comença a l’abril. En Pere va molts dies a visitar-les i la Teresa, tota enamorada, vol parlar amb ell, conversar. Qualsevol tema, perquè l’única cosa que vol la dona de quaranta-dos anys és que el jove de vint-i-set, que quan eren joves la considerava Santa Teresa i se la repenjava del coll, li faci cas. Vol sentir l’amor. En Pere, però, poc a poc es va enamorant de la Laura. S’apropa de tant en tant a la casa d’amagades per espiar-la, per observar-la, la somia a tothora. La Teresa sent enveja d’aquella dona que ha aconseguit el seu home, aquell home que ella mai ha pogut tenir. Per això inventa un pla de revenja, que anirà teixint poc a poc.

La Beatriu “l’avorrida” de cal Llibori es casarà amb l’estudiant i necessiten l’ajuda de la Laura per a que els aconsegueixi un treball a Barcelona, amb ajuda de el seu cosí.

Poc a poc, la Laura també s’enamora d’en Pere. El somia i pensa que ha trobat el reconfort desprès de la pèrdua de la nena. Volia posar-se els millors vestits per lluir-los, per a que l’home se’n fixés. I, poc a poc, la Laura va sentint repugnància per en Tomàs i esquivà poc a poc al seu marit, allunyant-lo. Ella vivia contant les hores que faltaven per a arribar en Pere i pensant amb ell.

La primera vegada que la gent veu el contacte entre la Laura i en Pere és a l’ermita de Sant Roc, on hi ha un gran contacte i, la Teresa, per venjança, quan en Pere i la Laura parlen junts, sols, agafa a la senyora de Torroella dient-li que no molesti. Es comencen a crear els primers rumors. Mossèn Joan Serra, desprès d’això, parla amb en Pere i li diu que, si l’estima tant, la deixi anar. Que no s’apropi més a aquella casa i, tot i que al principi s’hi nega, acaba acceptant. Un dia, els llums es van veure oberts fins a les altes hores de la nit i la gent va començar a parlar. En Tomàs no passa per casa de la Laura, com li va prometre al seu oncle, i ella el troba a faltar. Aquesta decideix que no el pot tornar a veure, que ha de tornar a fixar-se e

Leer Ensayo Completo

Suscríbase

n

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.5 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com