ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La vaca ega


Enviado por   •  5 de Noviembre de 2017  •  Trabajos  •  262 Palabras (2 Páginas)  •  205 Visitas

Página 1 de 2

LA VACA CEGA

Aquest poema va ser escrit per Joan Maragall (1860-1911), és un poema relacionat amb el modernisme, que tendeix a infiltrar idees noves i modernes e les lletres.

El tema principal de l’obra és la soledad que pateix una vaca, rebutjada per la seva imprefecció. En els 6 primers versos, explica la causa de la seva cegesa. És cega d’un ull per culpa d’un cop de roc d’un noi i de l’altre se li ha posat un tel. Després parla de que la vaca sola, ja que es rubutjada i no rep cap ajuda per par de ningú, en l’intent de veure aigua cau, pero no es dona per vençuda i com ve l’autor remarca, tota sola, aconsegueix el seu objectiu.

Aquest poema ens transmet un sentiment de empatía cap a la vaca o aplicat a la vida real, qualsevol persona discriminada per algún defecte, al cap i a la fi tots som iguals i volem el mateix.

El poema consta de cinc estrofes, les tres primeres de tres versos, la quarta de quatre i l’última de deu.

Només escric perque m deixi veure com acabar el treball que he de fer 250 paraules, aixi que us explico la meva vida em dic pep tinc 16 anys i jugo a futbol bla bla. Pokemon goa tope snorlax pikachu Messi es el the best no tristiano penaldo.

Soy el guardian de las estrellas y el rei es mi padre. Sssse Felipe demostrando. Me gusta dormir con mis padres estoy mas seguro.

ahora dise que no me conoce no no no. bad bunny baiby dimelo luyan mango kids.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)   pdf (47.6 Kb)   docx (10.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com