ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tres Sombreros De Copa


Enviado por   •  26 de Abril de 2014  •  733 Palabras (3 Páginas)  •  319 Visitas

Página 1 de 3

TRES SOMBREROS DE COPA:

ACTE I:

L’obra quan comença se situa a una habitació d’hotel. A l’habitació hi ha el protagonista, Dionisio i el senyor de l’hotel, Don Rosario. Els dos mantenen una conversa irrellevant, en la que parlen sobre les llums de la ciutat que es veuen des de l’habitació on hi ha Dionisio (Don Rosario diu que es la millor habitació de tot l’hotel, sobretot per les vistes i l’hi explica històries sobre la seva vida). També parlen sobre l’imminent casament de Dionisio al dia següent. Després de la conversa, Don Rosario abandona l’habitació, per tal que Dionisio parli amb la seva promesa per telèfon.

Quan el protagonista es queda sol a la seva habitació i després de parlar amb la seva promesa per telèfons, es posa a jugar amb els barrets de copa que té per el seu casament, l’endemà. Al mateix temps que està jugant, apareix a la seva habitació Paula (una senyoreta del Music Hall) cridant a Buby (el seu novio i alhora el cap del Music Hall), que es troba a fora la habitació. Quant la parella acaba de discutir, Paula s’adreça al protagonista i li comença a fer preguntes sobre la seva vida privada. Aquest menteix i diu que és un malabarista que demà debutarà al Music Hall.

A continuació, després de d’interrogatori entra a l’habitació Buby, el qual comença a parlar amb Dionisio i Paula. Durant la conversa, el telèfon va sonant, però Dionisio no vol contestar perquè sap que es la seva novia la que truca i per tant no l’agafa per tal que no descobreixin que ha estat mentint tota l’estona. La conversa es interrompuda per noies del Music Hall, que els conviden a tots a una festa a l’habitació del costat. Tots marxen a la festa, però quan ho està a punt de fer Dionisio, apareix Don Rosario amb una corneta, per tal de tocar-li una cançó a Dionisio perquè s’adormi. Aquest fa veure que ja esta dormint. D’aquesta manera Don Rosario marxa. Al marxar Don Rosario de l’habitació, Dionisio aprofita i marxa a la festa.

ACTE II:

L’escena comença a la festa on tothom balla i beu. Dionisio decideix marxar a causa de l’avorriment. Paula no vol que marxi, però Buby va darrera Paula intentant parar-la, perquè vol que les ballarines del Music Hall tinguin relacions sexuals amb els homes de la festa a canvi de diners. Buby, convenç a Paula perquè enlloc de seguir a Dionisio passi la nit amb el Odioso Señor. Aquest intenta fer masses cosses amb Paula, i ella no li permet i per tant l’expulsa de la seva habitació. Just quant l’expulsa a la seva habitació entra Dionisio a l’habitació i Paula continua preguntant-li coses. Dionisio segueix mentint, però fa que Paula s’enamori d’ell i es facin un petó. Quan s’estan fent el petó entra Buby a l’habitació, que veu l’escena i pega a Paula, deixant-la inconscient al

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.2 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com