ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tristany i Isolda - Capítols X i XI


Enviado por   •  22 de Noviembre de 2021  •  Resúmenes  •  356 Palabras (2 Páginas)  •  249 Visitas

Página 1 de 2

Tristany i Isolda - Capítols X i XI

Capítol X

Dies després d’alguns dies desde que Tristany i Isolda van escapar del rei Marc, Tristany va començar a pensar possibles raons per les que el rei els havia deixat escapar i va treure la conclusió de que ell havia tingut compassió pels dos enamorats. Mentres Tristany pensava, Isolda mirava l’anell d’or que Marc li havia posat i es va penedir d’haver-lo traicionat. Tristany li va dir que no podia vivir amant-la amb amor culpable així que van anar a buscar a l’ermità Ogrí i van acordar en que Isolda tornaria al castell i Tristany s’aniria lluny. Aquest últim va acompanyar Isolda i l’Ogrí al castell i quan va caure la foscor va pujar fins la finestra on dormia el rei. Li va deixar un breu damunt d’una finestra i, tot i que Marc el va cridar, Tristany va fugir junt a Gorvenal.

Capítol XI

El rei Marc va llegir l’acord acompanyat dels seus ajudants per a que li diguessin la seva opinió del tema. Ells li van dir que acollís de nou a Isolda i deixés que Tristany s’anés lluny. Marc hi va estar d’acord i va deixar la carta a la branca de la Creu Roja com li va dir Tristany. Tristany li va portar la carta a l’Ogrí i van quedar en que Isolda li donaria l’anell al seu amat per si volia comunicar-se amb ella i ella es quedaria amb el gos Hudson.

El dia en que Isolda havia de tornar al castell, Tristany li va acompanyar un petit tros fins que van veure al rei i als seus soldats al lluny. Llavors Isolda li va demanar que es quedés alguns dies d’amagat per por a que el rei la maltractés i Tristany va acceptar. Quan es van apropar al rei, aquest va dir als seus barons que obliguessin a Tristany a marxar-se i així ho va fer, negant la ofrena que va fer-li el rei d’agafar algun tresor per portar-se amb ell. Quan van arribar al castell, la gent va celebrar la tornada de la reina però al mateix temps estaven tristos per la marxa de Tristany.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)   pdf (33.1 Kb)   docx (7.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com