ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Investigació de mercats


Enviado por   •  17 de Marzo de 2022  •  Apuntes  •  524 Palabras (3 Páginas)  •  57 Visitas

Página 1 de 3

1. TIPUS DE CERCA

El tipus de cerca que realitzarem a la nostra investigació de mercat sobre la possible incorporació de tes de la marca Nespresso s'identifica com a problem solving, ja que de per si, la marca no mostra cap problema de base. La investigació seguirà un research design del tipus conclusive-descriptive, ja que ens basarem en la principal hipòtesi del treball “si Nespresso incorpora una nova línia de tes abastarà més mercat” i la mostra serà single cross-sectional.

2. FASES DE LA CERCA I TÈCNIQUES SELECCIONADES, DISSENY DE MOSTREIG I VARIABLES PRINCIPALS

Per arribar a una conclusió definitiva sobre aquesta possible entrada d'un nou producte, hem dividit el treball en 4 fases de recerca, les quals es diferencien en:

  • Cerca de dades primàries: En aquest cas buscarem el nostre target objectiu al qual farem una enquesta a través d'internet. Aquestes serien principalment persones que resideixin a Catalunya, entre els 18 i els 44 anys, amb un consumisme de tes o que siguin coneixedors de la marca Nespresso, per tal de saber si el producte s'establiria al mercat de forma adequada. Per aconseguir arribar al nostre públic objectiu perquè respongui l'enquesta, divulgarem el projecte principalment mitjançant els nostres contactes telefònics i xarxes socials.
  • Cerca quantitativa: Primerament, realitzarem l'enquesta a 5 persones de confiança per evitar errors i que totes les preguntes s'entenguin de manera clara i transparent. En realitzar l'enquesta ens enfocarem a les persones que han consumit o són coneixedores de la marca Nespresso, però també que els agradi el te. L'objectiu d'aquesta mostra és poder segmentar el públic i veure si el producte podria tenir èxit al mercat, el comportament del consumidor, preferències i valoracions que tenen els enquestats davant d'aquest producte. A causa de la situació actual derivada de la Covid-19 l'enquesta es farà de manera on-line.
  • Investigació qualitativa:
  • Focus group: Es farà un focus group de 5 persones, aquestes d'edat avançada, per tal de conèixer millor l'opinió del nostre target en complet i així aconseguir una representació més gran. L'entrevista serà via zoom i la farem de forma comuna amb l'ajuda dels integrants d'aquest grup ja que es tracta de gent gran. A continuació ho posarem en comú, traient així unes conclusions determinades.
  • Fase professional: Tindrem la sort de comptar amb el suport en el nostre projecte de Marc Oliveras Simon, professional de màrqueting i de vendes orientat a resultats. Visió estratègica i +10 anys a empreses multinacionals líders. Experiència a les categories de Fragàncies i Cosmètics i Aliments i Begudes dins del sector FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Va treballar durant més de 5 anys a la multinacional Jacobs Douwe Egberts coneguda per les seves marques L’or o Marsilla.
  • Percepció directe: Anirem a supermercats de la zona per conèixer el posicionament que estan tenint els nostres competidors directes.

  • Cerca de dades secundàries: Tota recerca necessita conèixer en quin context es troba, quina és la seva situació al mercat i quina és la seva competència i estudiarem la tendència del mercat del te, i la competència.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.2 Kb)   pdf (59.3 Kb)   docx (8.9 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com