ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Preguntes Sobre La Psiconàlisi


Enviado por   •  8 de Enero de 2012  •  1.043 Palabras (5 Páginas)  •  537 Visitas

Página 1 de 5

Psicologia
La psicoanàlisi

1. S. Freud va néixer el 6 de maig de 1856 a Freiburg (República Txeca) i va morir a Londres el 3 de setembre de 1939.

2.

3. Freud va fer medicina, pero també tenia interes per els idiomes.

4.

5. En 1933 quan Hitler va ser anomenat canciller d'Alemanya va començar la demostració d'odi cap els jueus i les obres de Freud van ser cremades, en “la gran crema de llibres no alemanys a Berlin” . Quan les tropes nazis envaeixen Àustria, Freud va tenir que exiliar-se cap a Londres.

6.

7. Per Freud el incoscient es la part oculta i desconeguda de la nostra personalitat, es el comportament innat, espontani i invariable dels individus. El conscient es la la part que ens lliga amb el món exterior i que coneixem, o sigui, que ens n'adonem. I el preconscient es la part on es troben els records incoscient però que fàcilment poden tornar a ser conscients.

8.

9. L'allò és la par més antiga de la nostra personalitat i font de tota l'energia menta. És totalmet incoscient i primitva, l'allò no té principis morals ni actia pensant en els altres, només actua d'acord am bel principi de plaer. El jo té com a finalitat el contacte amb la realitat i l'autoconservació enfront d'aquesta realitat exterior, el jo actua per considerar les consequències dels actes. I el superjò representa la

10. consciència i les pautes morals, és a dir el punt de referència moral de la persona.

11.

12. El jo regeix el principi de realitat i s'oposa al principi del plaer de l'allò, el jo és qui controla el parlar, el pensamient, els moviments i les tensions psíquiques internes de les persones, el jo té contactes del conscient, l'incoscient i el preconscient.

13.

14. L'allò regiex el principi de plaer, és a dir qie ña seva conducta va únicament encaminada a aconseguir el plaer i evitar les coses desagradables.

15.

16. La repressió es la encarregada de frenar els impulsos de l'allò i la racionalització s'encarrega de inventar-se arguments racionals per justificar la conducta que exigeix l'allò.

17.

18. La negació de la realitat s'encarrega de negar un fet de la realitat o deformar la realitat vol dir no acceptar les coses com son. La projecció s'encarrega de veure en els altres sentiments o idees propis d'un mateix però que no es volen acceptar i la regressió és la forma més senzilla de demostrar l'immaduresa.

19.

20. La reacció s'encarrega de manifestar una conducta externa contrària a un sentiment o afecte refusar i la sublimació s'encarrega de canviar l'objectiu cap a finalitats que socialment siguin acceptades i per tant tolerades pel superjò.

21.

22. L'instint per Freud es la represnetació d'una mena de força o energia constant que prové de dins del cos i que estan a la frontera entre la part psíquica i la biològica. Un instint té un origen, un objecte i una finalitat.

23.

24.

25. La libido per Freud es la força de l'instint sexual són instints que regeixen el principi del plaer.

26.

27. Els institns bàsics que tenin es

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.5 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com