ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Vida Quotidiana Sense Llum Elèctrica


Enviado por   •  17 de Diciembre de 2013  •  335 Palabras (2 Páginas)  •  263 Visitas

Página 1 de 2

Jo penso que la vida quotidiana sense llum elèctrica seria molt dura i difícil. No podríem haver arribat fins aquest punt de vida i tecnologia per que moltes de les coses que ara fem servir utilitzen l’energia elèctrica.

Per a mi l’energia elèctrica és vital pel funcionament de la vida al món occidental. Si no tinguéssim electricitat i volguéssim encendre un llum utilitzem llànties, no tindríem ordinador per enviar els deures de tecnologia al teu professor, no existiria Internet i tindríem que buscar informació a les biblioteques i altres llocs de cultura, no existiria la televisió ni els videojocs. L’home no podria investigar l’espai ni podria investigar malalties...

L’energia elèctrica és un gran avanç per la raça humana, sense ella no podríem haver arribat on estem ara. La llum ens ha sigut molt important. No m’imagino la vida sense electricitat. Seria un món molt fosc. No es podria viure sense llum! La llum ens il•lumina sempre pel dia però amb la llum artificial ens il•lumina de dia i de nit.

Definició d’electricitat: L'electricitat (del grec elektron, el significat del qual és àmbar) és un fenomen físic i és l’origen del qual són les càrregues elèctriques i l'energia de les quals es manifesta en fenòmens mecànics, tèrmics, lluminosos i químics, entre uns altres.

La llum es font de vida.Pero no sols de llum resistiva vivim la humanitat, també n`hi ha d'altres formes:

Un llum fluorescent o làmpada de llum freda, anomenat normalment fluorescent, està format per un tub de vapor de mercuri o bulb de vidre fi revestit interiorment amb diverses substàncies químiques compostes anomenades fòsfors, encara que generalment no contenen l'element químic fòsfor, que emeten llum al rebre una radiació ultraviolada. El tub conté una petita quantitat de vapor de mercuri i un gas inert, habitualment argó tot això a una pressió lleugerament inferior a l'ambient. Així mateix, en els extrems del tub existeixen dos filaments de tungstè. Per tant, la fluorescència és l'emissió de radiació per àtoms o molècules que han estat excitats per absorció de fotons (usualment ultraviolada).

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com