ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Resumenes


Enviado por   •  30 de Noviembre de 2013  •  1.087 Palabras (5 Páginas)  •  219 Visitas

Página 1 de 5

1.1 ActivitatsFísica, ExerciciFísic i Sedentarisme

Activitats

1. Fes una relació de les activitatssedentàries que realitzesdurant la setmana i calcula el tempsaproximat que t’ocupen. Després fes el mateixamb les que impliquen activitat física, incloent-hi l’exercicifísic. Finalment, analitza el teu estil de vida. Creus que éssedentari o actiu?

Una de les mevesactivitatssedentàriesésl'estudi. Jo estudidurant 7 hores per dia a casa meva. Es tractad'unaactivitatsedentària. Jo també les activitatssedentàriesdurant 50 hores a la setmana. Mentre pujo les escales de cinc vegades al dia. També caminar durant 30 minuts al dia. Faigexercici el dimartsdurant 2 hores. Així que les mevesactivitatsconsisitsfisicalitat de 7 a 8 hores. Així que crec que sócsedentària.

2. Del ventalld’opciones que et planteja el món de l’exercicifísic, tria’n una que t’intressi i realitzaun treballd’investigació que et contempli: històriabreu, material necessari, técnica, normes bàsiques o reglament, seguretat, possibilitats de practicar-la en el teuentorn.

Criquet

El criquet és un esport d'equip practicat a l'aire lliure entre dos equips d'onze jugadors cadascun sobre un camp ovalatd'herba al centre del qual hi ha un rectangleanomenat pitch. A cada extrem del pitch hi ha una estructura anomenada wicket formada per tres pals cilíndrics clavats verticalment al camp que sostenen un parell de petits palets travessers anomenats bails. El joc consta de diverses entrades durant les quals, alternativament, un dels equips intenta anotar punts (curses) metre l'altre intenta evitar-ho. L'equip que intenta anotar punts situa un batedor davant de cada wicket, que anotaran un punt cada vegada que puguin intercanviar la seva posició. El onze jugadors de l'equip contrari es distribuiran pel camp de joc, un d'aquests jugadors llançarà un pilota intentant fer caure algun dels dos “bails” que són sobre el wicket situat darrere del batedor, mentre aquest intentarà evitar-ho colpejant la pilota amb un bat. Si el llançador aconsegueix impactar el wicket fent caure un dels bails eliminarà el batedor. Si el batedor aconsegueix colpejar la pilota allunyant-la i no és interceptada per un jugador contrari abans de que toqui el terra els batedors podran intercanviar la seva posició anotant un punt cada vegada que ho aconsegueixin.

Història del Criquet

El joc de cricket té una història coneguda que abasta des del segle 16 fins als nostres dies, amb partits internacionals jugats des de 1844, encara que la història oficial del grill de la prova internacional es va iniciar el1877. Durant aquest temps,el joc desenvolupat des dels seus orígens a Anglaterra en un partit que ara es jugaprofessionalment en la major part de la Mancomunitat Britànica de Nacions

Material Necessari

En el cricket una àmplia gamma d'equips és necessari. Roba de Cricket és convenient una mica fluix perquè es senti còmode.

 Equipment

• Ball - Una bola vermella o blanca amb una base de suro, embolicat en fil cobert amb cuir. La pilota ha de tenir una circumferència de 23 cm (9 polzades) si no és de mida per a nens.

• Bat - Un pal de fusta s'utilitza. La fusta utilitzada és l'salze Caixmir o Anglès. La ratapinyada no pot ser més de 38 polzades (96,5 cm) de llarg i 25/04 polzades d'ample (10,8 cm). Bates d'alumini no estan permesos.

• El ratpenat té un mànec llarg i una banda té una cara llisa.

• Soques - 3 pals de fusta conegut com les soques.

• Fiances - Dos travessers conegut com les fiances

• Pantalla de la vista - una pantalla situada a la frontera coneguda com la pantalla a la vista.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com