ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Questionario pelicula interestellar (catalán)


Enviado por   •  18 de Marzo de 2020  •  Tareas  •  1.872 Palabras (8 Páginas)  •  165 Visitas

Página 1 de 8

INTERESTELLAR

1.- Marqueu els continguts que creieu que defineixen millor la pel·lícula:

Acció, comèdia, sorpreses, aventures, drama, ciència-ficció, història, tensió, documental, animació, amor, musical, llàgrimes, terror, fantasia, catàstrofe històrica, bèl·lic, western, suspens.

Crec que la majoria d'aquests continguts els podem trobar en algun moment a la pel·lícula. No deixa de ser una història amb tensió en tot moment, ja que el tema principal és la salvació de la humanitat vers una catàstrofe històrica.

Tot i ser una pel·lícula de ciència-ficció, va acompanyada d'una història d'amor, l'amor d'un pare cap a la seva família, fruit de la incertesa de si els tornarà a veure, i això li costarà moltes llàgrimes a ambes parts.

Aquest viatge a l'univers també podem trobar ingredients com l'acció l'aventura.

2.- Escriviu la vostra pròpia sinopsis de la pel·lícula.

El planeta terra s'acabarà en un futur molt proper, a causa de plagues invasores i fortes ventades de pols.

El protagonista, Cooper, serà cridat per la NASA, ja que és un dels elegits per dur a terme una missió on l'objectiu és trobar un planeta habitable per la humanitat.

Cooper té una família, tot i així començara una aventura que canviarà la història de l'ésser humà.

Ell mai perdrà l'esperança de tornar a veure els seus fills, tenint en compte les mil dificultats que es podrà trobar en aquest viatge.

3.- De no poder tenir el que té, quin títol li hagéssiu posat a aquesta pel·lícula?

El fi de la humanitat.

Hagués posat aquest títol, ja que el desencadenant de tota la història és la preocupació per l'estat del planeta terra, i per conseqüència, el fi de la humanitat.

Tot i que no és l'únic tema que toca la pel-licula, ja que a mesura que ens endinsem en aquest viatge en busca d'un planeta habitable, els protagonistes trobaran unes altres raons per assolir aquest objectiu, com es l'amor cap a una altra persona i l'esperança de tornar-la a veure malgrat les circumstàncies.

4. Escriviu una crítica expressant la teva opinió sobre la pel·lícula i indicant les raons per les que la peli podria agradar a altres persones.

Trobo que és una pel·lícula molt interessant en tots els sentits, té una molt bona trama, bons actors, una molt bona banda sonora, i uns efectes especials molt ben treballats.

Si ets un fanàtic o curiós sobre el món científic, és evident que aquesta és la teva pel·lícula, ja que encara que sigui una pel·lícula de ciència-ficció molts dels fenòmens físics de la pel·lícula son totalment certs, i la ciència es present en tot moment.

Tot i que el tema principal sigui buscar un planeta on pugui habitar la humanitat, i per conseqüència haurem de parlar de ciència, podem treure diferents lectures d'aquesta pel·lícula.

Potser un dels fils que m'ha enganxat més a la pel·lícula, era l'intriga per saber si Cooper tornaria a veure a la seva filla, més que saber si la humanitat podria continuar existia.

Per això crec que és un film que pot agradar a un públic bastant ampli, per la qualitat en si de la trama ja que es molt complerta.

5.- Descriviu física i/o espiritualment als principals personatges de la pel·lícula.

Com evoluciona el personatge al llarg de la història?

Quines són les principals relacions que marquen entre ells i perquè?

Cooper

Cooper es un gran pilot d'aviació encara que al principi de la pel·lícula es dedicarà a la granja, tot i tenir un passat marcat per un accident.

Es veu obligat a emprendre el viatge per salvar la rassa humana, vers les suplicacions de la seva filla dient-li que no s'envagi.

Durant el viatge cooper tindrà un objectiu molt clar, trobar un espai on pugui habitar la rassa humana, tot i aixi una de les raons per les quals voldrà acabar la missió, serà tornar a veure la seva filla.

Brand

Bran es la única noia que tripula la nau. Cal destacar que es la filla del professor Brand.

Començarà la pel·lícula amb una actitud imposa'n i potent. A mig viatge es posarà a reflexionar sobre l'amor, traient com a conclusió que l'amor es una energia que ens fa moure i donar sentit a les coses.

Murph

Murph és la filla de Cooper, una noia amb cabells castanys i ulls clars.

Des de petita comparteix l'afició cap a la ciència amb el seu pare, una nena amb una intel·ligència destacable.

No li agradarà gents la decisió que pren el seu pare d'emprendre el viatge a l'espai, fins i tot al principi del viatge no voldrà enviar missatges al seu pare.

Més endavant enviarà algun missatge sense gaire esperança de que el rebi, finalment Murph acabarà sen un dels punts claus per salvar la rassa humana.

Tars (robot)

Aquest personatge pren vida en forma de robot.

Una màquina formada per quatre barres rectangulars, dissenyada per la NASA que serà un membre més de la tripulació.

Té diverses funcions, ja siguin pilotar la nau, recollir dades, avisar d'alguna anomalia o desperfecte, també avisarà dels missatges que van rebent els tripulants de les seves famílies.

Tot i ser una màquina posseeix algunes característiques dels humans, ja sigui l'humor, la onestedat entre altres coses.

Tom

És el fill gran del protagonista Cooper.

Tom no mostra molt bona relació amb la seva germana duran la pel·lícula.

El seu futur lluny de saber si el seu pare tornarà algun dia, serà treballar el camp.

Durant la pel·lícula podem veure com evoluciona gràcies als vídeos que li va enviant al seu pare.

Podem apreciar com es casa i té un fill.

Professor Brand

Brand és un home gran i al mateix temps el director de la NASA i el que incentiva tota l'operació, també es el pare d'Amelia.

Donald

Donald es el pare de Cooper, un home vidu que tindrà un paper fonamental en la família cooper, com es substituir la figura de pare del protagonista i cuidar dels seus fills.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (11.1 Kb)   pdf (75.9 Kb)   docx (14.3 Kb)  
Leer 7 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com