ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Manual d'acollida


Enviado por   •  17 de Abril de 2020  •  Trabajos  •  2.055 Palabras (9 Páginas)  •  95 Visitas

Página 1 de 9

[pic 1]

Hotel Castell San Esteve de Mar 5*

BENVIGUT/DA

A L’EQUIP


INDEX

1.1 Benvinguda.........................................................................................................................................................2

1.2 La nostra historia.............................................................................................................................................3

1.3 La nostra política de qualitat.......................................................................................................................4

1.4 Raó, visió i valors.............................................................................................................................................5  

1.5 Punts claus a conèixer...................................................................................................................................6

1.6 Tot el que ha de saber sobre el nostre hotel............................................................................................8

1.7 Recursos humans...........................................................................................................................................10

1.8 Si sorgeix algun dubte...................................................................................................................................14

BENVINGUDA

En primer lloc, vull donar-te la més sincera benvinguda a la nostra empresa. Des d'aquest moment formes part del nostra família i volem que et sentis orgullós de l'equip al qual pertanys.

El més important és que des d'avui podràs gaudir d'una de les qualitats principals de la nostra empresa: el tracte cap a tots els nostres empleats. Creiem que tu ets el factor principal del nostre servei. La part essencial.

Per a facilitar-te la teva integració hem elaborat aquest manual en el qual hem pretès recollir, en síntesi, la cultura empresarial "Castellux".  Al teu abast tindràs tots els beneficis que figuren en aquest manual i sobretot, la nostra predisposició a ajudar-te davant qualsevol dubte, a acompanyar-te, i a respondre a les teves inquietuds en persona, sempre que ens necessitis.

Volem que estiguis còmode i que et sentis a gust cada dia que et poses el nostre uniforme, que des d'avui és el teu.

Una salutació molt cordial,

Director General

Josep Carres Lladó


1.2 La Nostra Història

El castell de San Esteve de Mar és un hotel monumental situat a la part alta d'un penya-segat en el terme municipal de Palamós, en el Baix Empordà, entre la platja de la Fosca i la cala de S'Alguer.

El castell va ser construït sobre una vila romana que, al seu torn, segurament va ser construïda sobre un assentament iber. Durant l'edat mitjana ho van posseir diferents senyors feudals: Simon de Gironella, Jaume de Cornellà, Bernat Pallarès (Barcelona), el seu fill Pedro Pallarès i, finalment, Berenguer de Cruïlles, important senyor feudal de l'Empordà, que ho va comprar a l'amo anterior per 20.000 sous barcelonins.

Posteriorment, durant la Guerra dels Remeses va ser derrocat gairebé íntegrament i va estar abandonat fins  el segle XVII.

El castell de San Esteve de Mar ha estat recentment adquirit per una entitat privada anomenada “Castellux”. Es tracta d’una empresa d’arquitectura formada per tres germanes catalanes afincades a Baix Empordà. Gràcies a l´esforç, la dedicació i la seva passió els hi va permetre realitzar el seu somni.  

Al cap de varis mesos de restauració i reconstrucció, el resultat donà els seus fruits; el castell no només es convertí en un element arquitectònic visitable, sinó que alberga un allotjament interior ple d'elegància, sofisticació i un impressionant atractiu paisatgístic.


1.3. LA NOSTRA POLITICA DE QUALITAT

La nostra cultura empresarial ha realitzat una aposta decidida per la QUALITAT: establir un marc de diàleg amb els nostres clients i proveïdors, millorar els nostres sistemes de treball i aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

Els nostres objectius:

  • Assumir com a pròpies les necessitats i expectatives dels nostres clients
  • Oferir els serveis demandats sobre la base de criteris de Seguretat, Higiene i Innovació.
  • Comunicació constant amb els nostres clients, personal i proveïdors
  • Aconseguir i mantenir el nivell adequat de preparació tècnica del personal mitjançant la formació continuada.

COMPROMÍS MEDIAMBIENTAL

Ens comprometem a complir i fer complir els següents principis:

  • Implementar criteris mediambientals en el desenvolupament de les nostres activitats implicant al nostre personal, proveïdors i hostes.
  • Millorar el sistema per a ser cada vegada més eficients en el consum de recursos energètics.
  • Prevenir la generació de residus mitjançant la seva reducció, reutilització i reciclatge

1.4 RAÓ I VISIÓ

El nostre objectius és convertir-se en el millor hotel cultural de Catalunya i obtenir reconeixement a nivell europeu i mundial.

La nostra vocació consisteix en la cerca permanent de la satisfacció dels nostres clients, l'excel·lència en el servei, fomentant la innovació, en un entorn sostenible i ètic.

VISIÓ DE FUTUR

Volem ser l'Hotel 5* líder, en la qualitat de servei i la creació de valor econòmic i social de Catalunya.

VALORS

Calidesa: La calidesa en els nostres actes aconsegueix que el client se seti còmode com a casa seva.

Flexibilitat: Som flexibles quan desenvolupem la capacitat i disposició personal d’adaptació a les diverses circumstàncies.

Compromís:  El compromís és la capacitat que posseeix el personal per a prendre consciència de la importància que té el complir amb el desenvolupament del seu treball.

Treball en equip: Treballem en equip aconseguint junts resultats de qualitat, sentint-nos part d’un tot i enfocant-nos en el grup no en l’individu solament.

1.5 Punts clau a conèixer

L’actitud davant els clients és un valor essencial per a l’èxit de l’hotel. Treball en equip i entusiasme són elements crucials per garantir la satisfacció dels nostres clients.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (14.5 Kb)   pdf (312.3 Kb)   docx (544.1 Kb)  
Leer 8 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com