ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Pla De Control De Marketing


Enviado por   •  24 de Mayo de 2015  •  807 Palabras (4 Páginas)  •  177 Visitas

Página 1 de 4

5. Pla de control: mesura, indicadors i pla de contingència

Mesura/acompliment

Abans de parlar de control, definirem gestió:

-Comprèn el procés de tècniques, coneixements i recursos per tal de dur a terme la solució de tasques de manera efectiva.

El procés de control, des del punt de vista administratiu o gerencial, consisteix en un conjunt d’accions que s’efectuen per tal que les activitats realitzades s’acompleixin segons el pla de màrqueting previst anteriorment. El procés normalment segueix el següent:

És molt important el control, ja que tot és canviant, canvia el medi ambient, la complexitat de l’empresa, es poden produir errors, és oportú, i s’ha de delegar autoritats. El control ha de complir un equilibri, no pot ser que no n’hi hagi o hi hagi un control excessiu, s’ha d’ajustar el control organitzacional i la llibertat individual.

Per tant, amb el control de la gestió, que té a veure amb la planificació, l’execució i la direcció, mesura la qualitat de la realització de les tasques a través d’indicadors.

Per tal que el nostre sistema de control de gestió fos eficaç, em intentat complir certes característiques bàsiques. Primerament és important que els treballadors de l’empresa acceptin el control, ha de ser exacte i ha de generar oportunitats. Ens hem centrat bàsicament en els punts estratègics de control, que seria la distribució i la comunicació dels nostres smart-watch definint clarament els punts importants de manera objectiva sense ser ni pessimistes ni molt optimistes.

El que és més important és que tots els plans que havíem previst s’han complert sense cap error i han seguit el seu curs segons les previsions que havíem fet. Hi hagut petits errors en el pressupost del pla de comunicació, però s’ha rectificat a temps reduint part del pressupost per ajustar-lo als comptes. Les ventes s’han complert correctament i el consumidor ha acceptat amb molt bona resposta el preu de venta que es va pactar després de calcular els costos de producció de cada un dels productes, i el marge que desitjàvem obtenir amb cadascun d’ells.

Indicadors

Per tal de mesurar, tenim una sèrie d’indicadors que ens ajuden a fer-ho.

Aquests indicadors o normes de desempeny que qualsevol empresa ha de tenir per poder realitzar els seus anàlisis corresponents observant part del mercat i del funcionament global de la empresa es poden dividir en 3 tipus:

1. Indicadors d’efectivitat: Són els que madeixen els augments o disminucions generals de la centrem en les variacions de les ventes dels nostres productes Osiris-Band i Osiris-Whatch. Per medir la gestió de l’efectivitat existeixen dos tipus d’indicadors o criteris.

a. Indicadors de

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.3 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com