ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

TREBALL DE DIRECCIÓ ESTRATÉGICA


Enviado por   •  20 de Septiembre de 2013  •  369 Palabras (2 Páginas)  •  247 Visitas

Página 1 de 2

TREBALL DE DIRECCIÓ ESTRATÉGICA

GRUP: GB

NH HOTELES

MISSIÓ, VISSIÓ, VALORS I OBJECTIUS

Missió:

La missió de l’empresa és oferir serveis d’hoteleria sostenibles, consistents i eficients per als seus socis, accionistes, empleats (stakeholders interns), clients i per a la societat en general (stakeholders externs); i recompensar el temps que li dediquen els seus clients, millorant la seua experiència i contribuint a un món més sostenible.

Visió:

La visió de l’empresa és ser líder en el sector turisme en desenvolupament sostenible i servir d’inspiració per a altres empreses.

Valors:

En quant als valors trobem els següents:

- Orientació a les persones: el principal actiu de l’empresa són les persones (els seus clients, empleats, proveïdors i accionistes). Com a gestors hotelers els caracteritza la vocació de serveis, la recerca de la satisfacció de les necessitats dels clients i una sensibilitat especial en la relació amb els diferents grups d’interès.

- Innovació: La intenció de NH Hoteles es anticipar-se a les necessitats actuals i futures dels clients i d’una societat en constant canvi creant nous productes i servicis.

- Responsabilitat mediambiental: Respectar l’entorn i reduir l’impacte mediambiental és un important compromís perquè tots tenim una responsabilitat comú en el desenvolupament de les generacions presents i futures.

- Sentit del negoci: És un dels valors que guia l’activitat diària de NH Hoteles i duen a terme les accions necessàries coherents amb l’estratègia, els seus principis ètics i la responsabilitat per assegurar la viabilitat econòmica, la rentabilitat i la financiació de la companyia en el futur.

Objectius

Entre els objectius estratègics de l’empresa podem destacar alguns com:

- La reducció d’un 20% del seu consum energètic i les seues emissions de Co2 abans de 2012.

- Una major integració de la companyia i els seus empleats en els projectes socials en els que participe, evitant col•laboracions de caràcter merament econòmic. D’aquesta manera, els treballadors de l’empresa accepten com a propis els objectius d’aquesta.

- Major implicació per part de l’empresa, oferint els millors productes i serveis, oportunitats laborals a col•lectius desfavorits; i proporcionant una informació de qualitat a aquests col•lectius (persones amb risc d’exclusió social,

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com