ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Bistrita un poble de Transsilvània perdut al cor d’Europa


Enviado por   •  29 de Marzo de 2016  •  Ensayos  •  383 Palabras (2 Páginas)  •  123 Visitas

Página 1 de 2

CAPITUL 1

Personatges: Jonathan Harker, el Compte Dràcula.

Llocs: Bistrita un poble de Transsilvània perdut al cor d’Europa

Narrador: autor

Resum: el compte Dràcula va sobre un senyor que es diu Jonathan Harker que ha de portar uns papers a el compte. Quan un tren arriba a Bistrita un poble de Transsilvània, Jonathan es baixa del tren i va cap a un hotel, en arribar es troba a una hostalera que li dona una carta de part del Dràcula, Jonathan va obrir-la, i deia que havia de agafar un diligencia per poder arribar a castell del compte. Jonathan estava espantat perquè la hostalera li havia dit que era el dia de que els diabòlics governaven.

CAPITUL 2

Personatges: calesser, senyor que condueix el carruatge, senyors que van al carruatge amb Jonathan Harker, home de negre.

Llocs: Borbó: lloc on Jonathan Harker ha de arribar.

Narrador. autor

Resum: Jonathan encara espantat va pujar al carruatge, es sentia observat de la gent que havia pujat amb ell. Quan estaven a punt de arribar Jonathan veia com els altres nois miraven amb els ulls esbatanats la nit fosca, ell també va mirar i va agafar mes por. En arribar, un home de negra li va dir a el que conduïa si havien intentat dir-li al seu convidat que anés amb vosaltres no ho aconseguireu. En travessar el jardí, el calesser obri la porteta. Jonathan pensar en escapar del castell, però va pensar que millor que no perquè era una nit de molta neu.

CAPITUL 3

Personatges: Jonathan Harker, compte Dràcula, criats.

Llocs: castell on viu el Dràcula.

Narrador. el autor.

Resum: Jonathan Harker es volia anar de aquell castell però no tenia la clau que obria la porta, i de repent mentre pensava on podia estar la clau, va aparèixer una llum, era el Dràcula, i li va dir al Jonathan que com que els criats estaven dormin el serviria ell mateix. El compte va portar a Jonathan a sopar, mentre ell menjava el compte li anava fent preguntes del seu viatge, quan Jonathan va acabar de sopar es va anar a dormir. Harker en despertar va anar a mirar si algun criat estava despert, però no, com que els criats estaven dormin, per fer alguna cosa va anar a investigar el castell, i de totes les portes que hi havia nomes hi havia una oberta, la biblioteca.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.2 Kb)   pdf (43.9 Kb)   docx (8.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com