ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

JOC BRUT


Enviado por   •  14 de Febrero de 2013  •  Tesis  •  1.432 Palabras (6 Páginas)  •  402 Visitas

Página 1 de 6

JOC BRUT

El projecte

- Un noi es fascina amb una noia, que era molt bonica. Pugen tots dos a un autobús, van parlar una mica, i el noi es baixa a la parada de la noia, que no era la seva, i la noia li dona carbasses, però el noi insisteix i aconsegueix que la noia accepti de quedar un dia amb ell, el dissabte següent.

- Va arribar el dissabte, i ella estava allà; es van dir els noms, Juna i Xavier, i ell li diu que li semblava molt bonica i que la vol; van explicar-se que ella anava cada dissabte a veure a una amiga invàlida i que vivia amb el seu tiet, i la muller d’aquest; ell estava a Barcelona per la seva mare, vivia en una mena d’estudi amb dos habitacions sense cuina, però amb un pati.

- Es van veure en un cafè, al metro; al cine; al Parc de la Ciutadella (lloc on es van besar per primera vegada, forçosament, i ella s’enfadà; però ell insistí hi la Juna finalment es va deixar). Però ella no està segura del que vol, es suposa que està promesa amb un noi més ric que en Xavier i ella vol ser rica; ella aconsegueix convèncer-la de que segueixin sortir junts.

- Es turmenta per no poder ser amb ella, no deixa de pensar en ella; van quedar i ella no fa res més que dir-li que això seu no podia ser. A la nit es va portar malament amb sa mare per tot el que li passava; començà a pensar en emancipar-se per poder estar amb la Juna; però aquesta resulta que esta adinerada, gràcies a la seva tia que es va morir, però que de moment fins que no es mori el seu tiet, l’espòs, no podrà ser seu; i comença a rumiar alguna cosa. Al cap i a la fi, ella l’estimà a ell; en Xavier l’acompanyà a casa seva, i ella li diu que haurien de matar al seu oncle, perquè l’odiava, i així aconseguia els diner. Aquella nit no podia dormir, estava amoïnat per tot allò de la mort. Va sortir a donar un passeig i es va trobar a la Juna amb el seu xicot; després a treballar i més tard va anar a ca la Juna. Sense que ella se’n adonés la comença a perseguir, i van parlar del que va passar l’altre dia. Ella volia anar-se’n però ell l’agafà, i ella li va dir que l’odiava, ell va posar cara de pòquer i ella va rectificar i va dir-li que l’estimava. Planejaven casar-se i després de tot, es volen acostar junts, i estar-ho.

- Va agafar una clau de casa seva per a la Juna, es van trobar i en Xavier li va preguntar pel xicot que l’acompanyava l’altre dia, era el seu cosí; es van separar per després veure-se’n a casa d’en Xavier. Quan ell va arribar la va trobar estesa amunt el seu llit, adormida; es despertà, però després ella no volia fer-ho, en Xavier li preguntà que havia de fer per estar amb ella, i aquesta li diu que matar al seu oncle, pensen a fer-ho amb una pistola, la pistola del seu tiet, que està a la tauleta de nit d’aquest; per fer això tot més realista, en Xavier hauria de robar alguna cosa de valor. Després hi hauria una investigació que duraria sis mesos i més tard vindria l’assassinat. Quan van acabar de plantejar-ho tot la Juna se’n va anar just alhora en que arribà la mare d’en Xavier.

Els fets

- Estava molt nerviós, perquè la Juna no el va trucar al cap de sis dies després; estava també preocupat pel pla que tenien entre mans. No sap que fer, però li fa una trucada la Juna dient-li que aquella nit farien el robatori.

- A les deu de la nit va sortir de casa, i va arribar a les onze a casa la Juna. Es va esporuguir quan va entrar a la casa i va escoltar que hi havia algú; després va anar cap a la tauleta de nit del senyor Virós (l’oncle de la noia), i va agafar la pistola, es va conscienciar de que l’oncle es trobava al seu despatx, però va haver de matar-lo; va agafar una cosa

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7.1 Kb)  
Leer 5 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com