ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La manera IKEA


Enviado por   •  28 de Abril de 2014  •  Informes  •  324 Palabras (2 Páginas)  •  149 Visitas

Página 1 de 2

IWAY , el nostre codi de conducta

IWAY és el codi de conducta d'IKEA , presentat per primera vegada l'any 2000 . Especifica els requisits que exigim als nostres proveïdors i detalla , al seu torn , el que ells poden esperar d'IKEA . A més del document principal , hi ha diversos complements específics per a cada indústria i un codi de conducta especial per al treball infantil . Els proveïdors d'IKEA són responsables de comunicar el contingut del codi de conducta d'IKEA als seus empleats i subcontractistes .

IWAY guia el nostre treball

La manera IKEA de comprar productes , materials i serveis , ( IWAY ) , es basa en declaracions i convencions internacionals . Inclou disposicions basades en la Declaració Universal dels Drets Humans de l'ONU ( 1948 ) , la Declaració de l'OIT ( Organització Internacional del Treball ) sobre els Principis i Drets Fonamentals en el Treball ( 1998 ) , i la Declaració de Rio sobre Medi Ambient i Desenvolupament ( 1992 ) .

Abasta temes com les condicions laborals , la prevenció del treball infantil , el medi ambient, la gestió forestal responsable , etc .

Els proveïdors són els responsables de comunicar el contingut del codi de conducta d'IKEA als seus col · laboradors i subcontractistes i assegurar que totes les seves operacions es realitzen d'acord amb les mesures exigides .

Acabar amb la corrupció

IKEA treballa d'una forma proactiva per combatre la corrupció i les activitats il · legals , i es desvincula de qualsevol forma de corrupció , ja sigui directa o indirecta . Comptem amb una política de corrupció , Normes de Prevenció de la Corrupció , i una política de recerca que estableix clarament el que han de fer els col · laboradors si sospiten d'algun cas de corrupció , frau o una altra acció il · legal. La nostra postura queda clarament definida en una carta que han de signar els proveïdors i un representant d'IKEA .

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com