ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

League Of Legends


Enviado por   •  14 de Enero de 2014  •  1.774 Palabras (8 Páginas)  •  417 Visitas

Página 1 de 8

League of Legends (sovint abreujat com LOL, i de vegades com LofL) és un joc d'estratègia en temps real de vídeo d'acció desenvolupat i publicat per Riot Games per a Microsoft Windows, inspirat pel Defense of the Ancients (Dota) del mapa del Warcraft III: The Frozen Tron. Va ser anunciat per primera vegada el 7 d'octubre de 2008, i està disponible des del 27 d'octubre de 2009. El joc estava en una beta tancada del 10 d'abril de 2009, al 22 d'octubre de 2009.[2] A continuació, es va fer la beta oberta fins a l'alliberament .

Taula de continguts [amaga]

1 Joc

1.1 General

1.2 Modes de joc i matchmaking

2 Modes de joc i mapes

2.1 Camps de la Justícia

3 El Congost de l'invocador

3.1 Tradició

3.2 Funcionament del mapa

3.3 Característiques

4 Referències

Joc[modifica | modifica el codi]

General[modifica | modifica el codi]

Els jugadors es formen en dos equips, el tamany dels equips pot anar d'entre 1-5 campions en cada equip. Actualment existeixen 117 campions, en l'última actualització es va incorporar el campió Yasuo. Cada equip comença en els costats oposats d'un mapa en una zona coneguda com la "base", prop del que s'anomena un "Nexe". El partit és guanyat quan sigui Nexe de l'equip contrari es destrueix o es lliura a l'altre equip. Per destruir un Nexe, cada equip ha de treballar a través d'una sèrie de torretes anomenades "Torres". Torretes sovint es col·loquen al llarg d'un camí per a cada base es coneix com "Lane". En el camí, cada jugador guanya nivells de matar els campions del equip contrari i "súbdits" (PNJ petites que constantment es generen i l'atac de l'altre equip) i derrotar els monstres neutrals (alguns dels quals els aficionats concessió coneguda com a crestes de la mort). Matar els enemics permet campions per comprar "articles" d'or en partits per millorar les seves estadístiques. En League of Legends, cada jugador comença en el nivell 1 en el començament del partit i es pot obtenir el màxim de nivell 18 amb el seu campió, campió d'anivellament de quatre diferents habilitats específiques.

Es va desenvolupar una versió beta del joc per a Mac OS X, que es va cancel·lar en setembre de 2011, per no poder arribar als estàndards de qualitat de la versió per windows.[1]

Modes de joc i matchmaking[modifica | modifica el codi]

League of Legendses un joc basat en sessió. Matchmaking es basa en la mitjana d'un Elo ocult que es representa mitjançant un sistema de lligues on obtens punts si guanyes partides o en perds en cas contrari (la quantitats de punts obtinguts va en funció del Elo ocult).

Actualment el joc es pot jugar en quatre modes diferents: tutorial, la pràctica normal i classificats.

Tutorial és el mode de joc en què es dirigeixen nou jugador de la primera vegada que iniciï el joc. Es tracta d'una sessió privada del joc en línia on els jugadors se'ls ensenya els controls bàsics i els objectius del joc.

Custom mode permet als jugadors crear manualment sessions personalitzades joc que altres jugadors es troben en una llista de partit i unir-se. Els jugadors poden afegir campions controlats per l'ordinador (brossa), establir una contrasenya, i establir el nombre màxim de jugadors en els jocs personalitzats.

Co-op vs AI és un mode on els jugadors s'emparellen ja sigui sol o com a part d'un grup contra un equip de robots. En l'actualitat, aquest mode només està disponible al mapa 5v5, de aparellaments. Els jugadors poden escollir entre principiant o dificultat intermèdia.

En el joc normal , els jugadors cua a l'automàtica de matx-making servei ja sigui sol (sola) o com a part d'un grup. El servidor crea automàticament un joc i els intents d'omplir amb jugadors d'una manera que ambdues parts tenen una probabilitat del 50% per guanyar. Els jugadors són avaluats en un amagat Elo sobre la base dels resultats del mode normal dels partits que participen, i el servidor d'aplicacions que la qualificació per al futur de matx-making. Només la victòria compta quan el jugador es mostra en públic en el mode normal, les pèrdues i Elo no es mostren.

El mode Ranked es va posar a disposició dels jugadors de nivell 20 i superior en la primera temporada va començar oficialment el 13 de juliol de 2010, però va ser canviat més endavant a ser disponibles per als jugadors de nivell 30 (els jugadors poden fer cua per a Ranked si són més de nivell 20, però només si estan en un equip organitzat) . Tot i que aquesta manera juga molt com el mode Normal, hi ha dues diferències principals. En primer lloc, el joc utilitza el mode prohibició en el qual cada equip pot prohibir tres campions del joc (de manera que aquest campions no poden ser usats pels jugadors) i els dos equips no poden jugar amb el mateix campió (de manera que si l'equip A pren Ezreal, l'equip B no pot prendre Ezreal) A més també pots veure les seleccions de campió enemigues abans que comenci el joc real (perquè un equip pot organitzar-se en funció dels enemics als que s'enfronten). En segon lloc, una classificació exclusiva, visible es calcula en funció del rendiment del jugador en partides igualades. El jugador es col·loca en l'escala d'acord a la seva qualificació, i els millors equips en l'escala de l'oportunitat de competir en el "$ 1.000.000 Final Mundial" al final de la temporada.

Modes de joc

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (10.6 Kb)  
Leer 7 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com