ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

EL LIBERALISMO


Enviado por   •  23 de Marzo de 2015  •  2.320 Palabras (10 Páginas)  •  134 Visitas

Página 1 de 10

EDUCAȚIE UNIT " MANUELA CAÑIZARES”

INTERNATIONAL DIPLOMA DE PROGRAMUL LICENȚĂ

Quito -Ecuador

În ce măsură corp de armată Femeilor în 1942 , a permis angajarea femeilor în armata americană ?

supraveghetor

Atty . Lida Isabel Pozo Carlosama

Suna

mai 2015

REZUMAT

Al Doilea Război Mondial, spre deosebire de predecesorul conflictul, avea dimensiuni enorme în câmpul de război. Pentru a satisface nevoile referitoare la contingentul umane participa la concurs au început o gamă cuprinzătoare de bărbaţi, deoarece acestea nu au fost doar soldaţi care au fost implicate în război fronturi, dar că a fost necesar ajutorul lucrătorilor publice şi profesionişti. Înainte de deficitul forţei de muncă şi un mare naţionalist bazate pe sentimente, femei americane a început crearea de o mişcare numită completo femeilor corp de armată, care a marcat în mod semnificativ importanţa rolului feminin; Deci, a fost ridicat la următoarea întrebare de cercetare: în ce măsură femei completo corp de armată în 1942, a permis integrarea muncii a femeilor în armata SUA? Această întrebare caută pentru a analiza şi evidenţia importanţă vitală şi importanţa instituţiei militare numit, şi acest lucru a permis o descoperire de o noua integrare sociala, care s-ar rupe cu prototipuri macho eră, pentru că am fost în căutarea pentru o femeie care a fost dincolo de funcţii de zi cu zi legate de sex, dar ar permite ei să introduceţi un câmp profesionaleşi cu drepturi egale, cum ar fi oamenii omologii lor. Acest lucru este cum WAC poate fi considerat o mare oportunitate pentru includerea care swept barierele sociale şi răspândit în toată lumea transcendere până în prezent.

ÍNDICE

Pág.

PORTADA……………………………………………….…………………… 1

RESUMEN………………..….……………………………………………..... 2

ÍNDICE……………………...………………………..…..…………….…….. 3

INTRODUCCIÓN………………………………………………………......... 4

CUERPO

1. Participación de la Mujer durante la Segunda Guerra Mundial....................... 6

2. Definición del WAC y sus funciones ….…………………………………….10

3. El WAC y su impacto en la milicia femenina……………..……………......... 14

Conclusiones……………………………………………………………………. 19

Bibliografía……………………..…………………………………………….… 20

Apéndices…………………………………………………………………...….. 2

INTRODUCERE

istoricește instituţiei militare a dezvoltat într-un mediu masculin create special pentru bărbaţi. Aceasta femeie a fost dezrădăcinate în acest context, şi participarea lor în acest caz a devenit limitate. Cu toate acestea demonstrează că în toate conflictele armate, de cererea de contingente de sex masculin umane pentru război, a fost necesar pentru femei pentru a participa într-un fel sau altul pe activități militare.Pe de altă parte sex masculin a fost considerat superior la toate nivelurile, şi chiar şi mai mult în comparaţie cu roluri de femeie muncii. Simultan, naţiuni implicate în conflict a reafirmat ideile de egalitatea socială, prin mişcarea de propagandă cu tentă de naţionalism şi înlocuirea de munca masculin de femei. La înălţimea de al doilea război mondial a fost recunoscut într-un anumit fel importanţa rolului jucat de femei şi transformările lor în societate; dar nu a fost suficientă să elimine barierele ideologice de o societate în cazul în care a domnit inegalităţii de gen. Desi a venit o serie de modificări care i-a dat femeilor un statut social mai mare în rolurile a jucat, şi a început să eliminaţi construcţiilor sociale de gen tradiţionale. Este aşa cum reiese din orbitoare a participării femeilor în societate şi în forțele armate, dar, de asemenea, acolo este o luptă fervent, care urmăreşte să depăşească limitările în luarea deciziilor în domeniul militar. Din acest motiv s-au ridicat la următoarea întrebare de cercetare: în ce măsură femei completo corp de armată în 1942, a permis integrarea muncii a femeilor în armata SUA?, cu această întrebare va căuta să analizeze lupta neîncetată pentru egalitate nu numai de gen în societatea americană, ci în întreaga lume.

1. PARTICIPAREA FEMEILOR LA DOILEA RĂZBOI MONDIAL

În timp ce Marele Război durat cererii de contingent uman feminin a fost exclusiv pentru munca domestica din centrele militare . Pentru ce leziuni a crescut , iar femeile s-au angajat în grija lor , sau dobândite în același timp rolul auxiliar al Crucii Roșii sau ar trebui să aibă grijă de nevoiași ; trebuie subliniat faptul că , în unele cazuri de femei au fost recrutati pentru munca în fabrici care servesc ca lucru manual pentru dezvoltarea de arme și material de război ; dar nu aveau salariu sau aceasta a fost neglijabil .

În aproape toate războaiele , femeile au făcut ceva de lucru în cadrul forțelor armate , fie ca militar asistent , membri ai unităților auxiliare sau deghizat ca soldați . Cu toate acestea , ei nu au fost supuse disciplinei militare . Nici nu au fost luate în considerare sub responsabilitatea forțelor armate , pentru a le alinia , sau remunerarlas le piese auto . ( Soriano , S.1 )

În fragmentul de mai sus este în mod clar evident că în timpul al doilea război mondial , rolul femeilor a fost complet legat de rol de sex feminin . Având în vedere că activitățile care nu efectuate desapartaban atribuțiilor sale ca o femeie a gospodăriei . După cum este dedicat îngrijirea și protecția , dar nu de a participa direct la conflict

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (14.5 Kb)  
Leer 9 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com