ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Ola


Enviado por   •  2 de Abril de 2013  •  Tesis  •  987 Palabras (4 Páginas)  •  351 Visitas

Página 1 de 4

1- La pel.licula es situa a dia de avui a alemanya. Durant la setmana de projectes, al professor d'institut Rainer Wenger (Jürgen Vogel) l’hi a tocat fer el tema autocracia, durant la setmana del projecte se l’hi ocurreix la idea d'un experiment que pugui explicar als seus alumnes quin és el funcionament dels governs totalitaris. Comença aquest experiment proposant la pregunta de si es possible una dictadura en el dia d’avui. Aquesta pregunta fa que es faci lexperiment de posar aixo en practica fent d’en Rainer una mena de “fuhrer”.

En només uns dies, el que comença amb una sèrie d'idees innòcues com la disciplina i el sentiment de comunitat es va convertint en un moviment real: L'ONADA. Aquest projecte comença a descontrolar-se i a ser una mica violent, els membres de la onada es respectavn i protegin entre si, pero, al ser una ideologia de tipus feixiste tenien l’obligacio de no respectar i no acceptar altre tipus de practica cultural.

Quan el conflicte finalment trenca en violència durant un partit de waterpolo, el professor es dona del perill que comença a ser la onada decideix no seguir amb l'experiment i terminar-lo però per llavors és massa tard, L'ONADA s'ha descontrolat.

2- Si, amb el turc, perque es estranger i esta a un pais que no es el seu com jo, a principi et trobas fora de lloc pero a mesura que pasa el temps t’acostumbres i t’integres.

4. RAINER : Es un professor que es sent inferior ja que no es va treure el titul a la primera i perque pensa que els seus estudis no son tan importants com qualsevol altre com per exemple el de la seva novia que s’ha tret el titul a la primera, aquest sentiment de inferioritat el resol amb l’idea de la ola ja que es el lider ( el fuhrer) i es sent respectat i aquest sentiment l’hi agrada.

TIM: es un nen, que per el que es pot veure a la pel.licula es ric, pero es un noi no acceptat ni tan sols a casa, te un sentiment de rebuig, ja que a casa seva ni els seus pares no l’hi fan motl de cas a casa i a l’institut es un “freak” del qual la gent es riu i es burla, resol aquest problema amb la ola, ja que es sent integrat amb la resta del grup i per aixo al final de la pel.licula no vol que s’acabi la ola.

MARCO: com Tim, marco no es molt “atendido” per la seva familia, ja que la seva mare es alcoholica, intenta compensar aquesta sensacio de rebuig amb la famila de karo, la seva novia, aixo ho demonstra a la secuencia en la que esta parlant amb el pare de karo al menjador, tambe ho soluciona amb la ola perque troba en la ola el “apoyo” que no rep de la seva mare encara que acaba mal perque avaba pgant a karo.

LISA: es una alumna que té el “complejo” de fea i esta enamorada de en Marco, es sent rebutjada ja que en marco no li fa cas fins a que estan en la ola.

4- sequencia 1: Tim quema ropa: en aquesta

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.1 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com