ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Analfabeta Que Va Salvar Un País


Enviado por   •  31 de Marzo de 2015  •  2.300 Palabras (10 Páginas)  •  283 Visitas

Página 1 de 10

PART NOMBEKO

1r capítol: Nombeko, cap de latrines del sector B. Pied du Toit, delegat sanitari. Vell verd Thabo, l’ajuda a aprendre a llegir. Li clava dos cops les tissores. Decideix marxar a Pretòria, atropellada per l’enginyer Westhuizen, embriagat pel conyac Klipdrift.

Capitol 3: La fa ser la seva assistenta a Pelindaba. Vorster1er ministre ex nazi. Nombeko coneix a les tres germanes xines, que falsifiquen oques de la dinastia Hian. Enverinen els gossos per a escapar,però els hi surt malament el pla perque es pasen amb la dosi d’etilenglicol.

Capitol 5: Nombeko escriu una carta anonima al president Carter d’EEUU, dient que Sudafrica vol provar una bomba atòmica en el desert del Kalahari Bronca a Voster. Bothanou 1er ministre. Colaboracio amb israel. Visita del futur Hu Jintao, president de Xina. Van a un safari amb Botha un escorpí pica al interpret Nombeko, traductora,

Capitol 7: Es fabrica una bomba demes que suposadament no existiaEnginyer la vol vendre als agent del MossadPacte entre ells i la NombekoMaten al enginyerNombeko proposa de fugir a Libia, pero al final va a Suecia junt amb la bomba i carn d’antílop. -Trampa De la Nombeko enregistrant la conversacio per salvar-se la vida

PART INGMAR I HOLGERS

Capítol 2: Ingmar Qvist, un enèrgic monàrquic anticomunista, casat amb Henrietta, filla del lider del partit comunista de Södertälje. Treballava en el dept de comtabilitat de correus, carrec molt baix. Intent de tornar-se a trobar amb el rei Gustau V 1er:Pica a la porta del palau2n El persegueix quan torna d’una caçera3r. Viatge a Niça, trobament amb el rei que es un desastre per l’actitut dèspota de Sa Majestat, acaba amb agressió a Ingmar i conversió d’aquest al comunisme.

Capitol 4: Narra la tornada d’Ingmar a Södertälje. Roba una bici a un soldat de l’excercit de salvació de nom Holger Vol un fill amb Henrietta que l’ajudi a enderrocar la monarquia.

Ingmar fa un seguit d’actes vandàlics, com contractar un tenor per a que cantes Bye, Bye, Baby mentres el rei agonitzava o banyes al segell de Gustau VI Adolf. Tenen bessons i els dos es diuen Holger.

Capitol 6: Narra la vida dels dos bessons, on un va a l’escola mentres l’altre es queda a casa, es van tornant. 1961Any neix Nombeko. Ingmar, expulsat de la asosiació de republicans per ser massa extremista i també expulsat del partit socialdemòcrata. Holger 2- Bo estudis, 1-Patós, estúpid, seguint ideals pare, existia de veritat en el registre civil. Atac de cor de Henrietta perque el seu fill 1 vol continuar la lluita del pare i pels 467200 John Silver. 59 anys 1979

Capítol 8: Herència del pare de Henrietta (camió+garatge+productes exportats de Russia+estatua de Lenin amb trets humans+ Manifest Comunista en rus). Ingmar decideix canviar la cara de Lenin per la de Sa Majestat, i mor intentant carregant-la al camió. Venen la casa, i són contractats com a transportistes a Gnesta (empresa de coixins) i hereden la empresa. Coneixement del desertor del Vietnam terrissaire. Començen ha sortir el 1 i Celstine.

COLISIÓ DE LES HISTÒRIES Capitol 9: Les xineses van enviar la carn d’antílop a Jerusalem, i la bomba va anar a parar a Estocolm, juntament acompanyades amb elles. Es coneixen la Nombeko i en Holger 2 en el centre d’acollida. Aquesta, fascinada per la seva amabilitat, li diu les consequencies del que pasaria si la bomba esclates (58 km).

Capitol 10: No poden donar la bomba al 1er ministre Carlsson, Nombeko coneix a tota la tropa de Gnesta i a Celestine, una jove anarquista. Amaguen la bomba de 1 i de Celestine.

Capítol 11: REPARTIMENT DE LES FEINES: -Xines: Cuina –Celestine: Repartidora il.legal

-1: Helikoptertaxi S.A -2: Distribució dels coixins juntyament amb la Nombeko.

-Terrissaire: Molt bon treball amb la porcelana i el gres

Capítol 12: Amor Nombeko i 2. Les xineses i el terrissaire col•laboren junts per a fabricar oques de la dinastia Han, lluita de preus: Terrissaire: 39 corones.. Xineses:39.000 $ Compaginen venda ambulant amb estafar cases de subhastes d’Estocolm.

Capítol 13: Canvia de 1er ministre moderat :Bilt. Les xineses són enxampades per les autoritats sueques, i és per això que emigren a Suïssa amb el microbús i amb 260 peces de a.C. per a coneixer al seu tiet Cheng Tao. Nombeko ven els diamants al dubtós joier xilè Antonio Suàrez que va conèixer mentres venia oques en el mercat ambulant.

Capitol 14: Contramanifestació al partit nazi Demòcrates de SuèciaPallissa a en Holger 1 . El agent del Mossat A, després de tant de temps d’investigació, veu la noticia d’el 1 a la TV. En Holger, amenaçat, veu una única solució , suïcidar-se juntament amb el agent A a bord d’un helicòpter. 1 es llença en ple vol, abandonant a l’agent. 1 cau sobre els coixins i sobreviu. Celestine declara la ocupació de la fàbrica i ve la policia. Amb l’ensurt de la policia, mor el terrissaire.

Capítol 15: Llençen al terrissaire amenaçant de suïcidar-se els demés també. Fugida pel túnel que aquest havia fet en la seva estada per por dels agents de la CIA. Accident de la bomba després de caure per un pendent Acaben al jardí del senyors Blomgren, les persones més avaricioses del món, estalviadores a més no poder. Es cremen els diners dels diamants i per poc la bomba. Mentrestant, les Forçes Especials s’ataquen a ells mateixos en la ocupació de Gnesta.

Capítol 16: Agent B va a buscar a l’agent A. Recullen la bomba i marxen a casa de l’avia Gertrude de la Celestine, a Norrtäjle. Segons Gertrude, era néta del baró, mariscal i heroi finés Gustaf Mannerheim i narra les seves aventures. Ara, Gertrude cultivava patates i demés. Més tard, Celestine i 1 van haver de anar a donar part a la policia sobre els fets de l’altre dia. L’agent B els segueix la pista, 1er interroga als Blomgren, després investiga els historials de la nòvia de 1, i es dóna compte que l’únic lloc on pot estar es a casa de la seva àvia Gertrude.

Capítol 17: En Holger 2 decideix estudiar Ciències Econòmiques i Ciències Polítiques alhora a la universitat d’Estocolm. 1 i Celestine ajuden a l’àvia i van a l’associació anarquista. Van demanar un gran prèstec, que va ajudar a fer crèixer l’empresa, invertint en màquinaria i noves terres. 6 anys després, Holger 2 acaba ambdues carreres i es disposa a presentar la seva tesis doctoral. Els dos imbècils d’en Holger 1 i la seva estúpida novia Celestine li agafen el cotxe per anar a buscar uns panflets de l’empremta, deixant a en Holger sense cotxe. Aquests

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (13.3 Kb)  
Leer 9 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com