ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Reflexió sobre el llibre de Mary Richmond “Cas social individual”


Enviado por   •  28 de Noviembre de 2022  •  Tesis  •  4.576 Palabras (19 Páginas)  •  56 Visitas

Página 1 de 19

FONAMENTS DEL TREBALL SOCIAL

[pic 1]

Reflexió sobre el llibre de Mary Richmond “Cas social individual”

Anna Bonet Palau

Fonaments del Treball Social

 Marta Ausona Bieto

1r Grup 1

24 de Novembre de 2022

Índex:

Situació autora i època.        3

Síntesi        5

Reflexió sobre les actuacions presentades al llibre.        6

Conclusió        13

Bibliografia        14

Situació autora i època

L'escriptora Mary Richmond va néixer el 5 d'agost de 1861 a Belleville, Estats Units. Amb quatre alemanys a la seva família, es va quedar sola i sense amics de la seva edat que van morir de tuberculosi als tres anys, per la qual cosa va créixer a Maryland amb la seva tia i el seu germà. His Path és un recurs de sufragi positiu creat al voltant de debats sobre el sufragi, les creences socials, la política i les influències religioses, que aborda no només els aspectes de la desigualtat, sinó també l'apoderament dels que més ho necessiten. Va ser ell qui va educar i va infondre a Richmond habilitat i solidaritat. . racisme, solidaritat, etc.

La seva disposició a aprendre, la seva passió per la lectura i la seva forma d' adquirir coneixements a través de l'autoaprenentatge són els factors que faciliten el creixement més gran en el món social. El 1878, es va graduar de l'escola secundària Baltimore Eastern Girls i es va mudar a Nova York. Després de setmanes de pobresa, es va mudar a Baltimore, on va treballar com a comptadora.

Durant aquest temps, ella sempre va estar molt involucrada a la caritat, a més de l'església. Tot i això, no va ser fins al 1888 que el camp de l'assistència social es va intensificar, requerint el treball d'una organització de caritat (COS). COS va ser la primera organització a desenvolupar la professió de treballadors socials, persones que cuiden els necessitats. Tenen diferents funcions específiques, malalties i necessitats socials en general.

El treball social com a mitjà d'acció no professional ha existit amb el desenvolupament de l'organització des dels seus inicis, juntament amb activitats simples com la mendicitat, l'almoina, l'assistència a l'església, el treball religiós i el treball de caritat. Tot i això, no va ser fins al segle XVIII quan es van començar a introduir valors com la igualtat, la llibertat i la fraternitat. La Revolució Francesa de 1789 va marcar una transició del modern al modern i va ser un període de conflicte social amb moltes regulacions governamentals i totes les etapes de la revolució. Van començar a sorgir els primers judicis socials. Per exemple, cobertura infantil per a substitució de treballadors, supressió de prestacions i drets, condonació de ponents, etc. Amb l'arribada de la Revolució Industrial a Anglaterra entre 1760 i el 1840, es van establir fàbriques i es va incrementar la producció de molts recursos. Els treballadors són explotats inhumanament, les dones i els nens treballen com a esclaus. Es crea la població tan de pressa i en excés, sense sanejament, que sorgeixen molts mals. La pobresa absoluta estava tan arrelada a gran part de la societat i les conseqüències que produïa que va sorgir la primera ideologia social del segle XIX que obligava la classe obrera a sortir de la pobresa per mantenir i reclamar la seva dignitat de vida. drets importants. En aquest moment el 1860, va sorgir una nova forma de treball social a causa de l'afluència d' organitzacions benèfiques a causa de la gran necessitat dels necessitats. Les activitats caritatives van començar a coordinar -se i el 1869 es va fundar el COS "caritatiu". S'introdueix mica una anàlisi de l'ordre social com a factor de pobresa, incorporant certs principis bàsics i intervencions específiques, ampliades en el temps, i traduïdes en formació de professionals.

Síntesi

Aquest llibre cobreix una varietat de temes i moltes situacions específiques relacionades amb la reflexió.

Primer presenta l' autora Mary Richmond, presenta el seu treball social (cursa) i parla sobre la seva vida i els seus èxits. Com a clàssic, la literatura d'Asenyal està àmpliament a l'abast dels professionals de la matèria, si bé els passos de l'autor es continuen utilitzant com a mètode d'intervenció en els casos presentats a la feina. Es presenten els trets de la personalitat professional, destacant que algunes de les habilitats necessàries són innates, és dir, part de la personalitat, però la majoria s'adquireixen a través de la pràctica, el desenvolupament, la formació i l'experiència. A partir d'ara, l'èmfasi està en el treball social, però principalment en les intervencions de casos individuals, mostrant la importància de la cura directa i individual per a cada persona que rep atenció, tenint-ne en compte les característiques individuals, necessitats i entorn. desenvolupar. També argumenta que el treball social no es pot fer sense investigació i alguns coneixements esperats. Al llarg del llibre, es discuteixen els interessos casos dels individuals, expressats com a investigació preliminar de casos i individus específics, l'elecció dels mètodes de tractament utilitzats, els recursos necessaris i les observacions. S'enfoca en alguns temes més específics com ara la llar, l'escola, la família, l'hospital i la llei. Esmenta està directament relacionat amb l'acció social, la democràcia i la interdependència humana com a base per a l'acció racional i la veritat sobre els beneficis de la integració i cooperació amb els altres.

A més de ser l'eix principal del llibre, també hi ha molts casos específics que expliquen el problema de l'usuari, els diferents mètodes d'intervenció utilitzats, la relació amb el personal i tots els aspectes relacionats amb aquest . El treball social es practica com a professió. Per tal de proporcionar al lector la informació més completa possible, es proporciona individualment tenint en compte les necessitats d'intervencions adaptades a circumstàncies específiques.

El llibre finalitza amb unes conclusions, un breu resum dels diferents aspectes tractats, destacant la importància de centrar-se en el cas individual, destacant les qualitats i les característiques positives de les persones, així com la importància de la tasca social i el propòsit. Assolit a través de la investigació individual i organitzada.

Reflexió sobre les actuacions presentades al llibre.

Cas Maria Bielowski:

El cas de Maria explica la història d'una jove que, malgrat els seus molts èxits a la vida des d'una edat primerenca, es va trobar en una posició extremadament vulnerable, deixant casa seva i adoptant comportaments delicats per poder sobreviure. La bona educació, els hàbits saludables i l'absència de treball social d'alt risc atreuen els professionals del treball social que brinden un suport integral per al benestar i la millora integral. En aquest cas, el treball social semblava el correcte, i amb raó, atesos els ideals i les accions de l'època. En primer lloc, ignoren que tenen desviacions que els afecten a nivell psíquic, optant així per la seva integració a la societat i el seu desenvolupament com a persona. Emfatitza la importància que els presos no es vegin envoltats dels seus delictes i participin en el procés de reinserció social. És clar que el comportament i els hàbits dels joves són els responsables de les comprensions i històries de vida que genera. Està arreglat i recentment va haver de viure per portar els fons.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (28.2 Kb)   pdf (286 Kb)   docx (142.1 Kb)  
Leer 18 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com