ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

CFGS de Comerç Internacional


Enviado por   •  11 de Febrero de 2021  •  Apuntes  •  5.271 Palabras (22 Páginas)  •  72 Visitas

Página 1 de 22

CFGS de Comerç Internacional

Crèdits        2

Crèdit 1: màrqueting internacional.        2

Crèdit 2: negociació internacional.        4

Crèdit 3: gestió administrativa del comerç internacional.        6

Crèdit 4: emmagatzematge de productes.        7

Crèdit 5: transport internacional de mercaderies.        9

Crèdit 6: finançament internacional.        10

Crèdit 7: mitjans de pagament internacional.        12

Crèdit 8: aplicacions informàtiques de propòsit general.        13

Crèdit 9: llengua estrangera en el comerç internacional, anglès.        14

Crèdit 10: segona llengua estrangera en el comerç internacional.        15

Crèdit 11: formació i orientació laboral.        16

Crèdit 12: formació en centres de treball.        17

Crèdit 13: de síntesi.        18

Crèdit 14: Tractament comprable de la informació.        19


 Crèdits

Crèdit 1: màrqueting internacional.

a) Durada: 150 hores.

b) Objectius terminals:

Identificar les característiques de les variables socioeconòmiques, culturals i polítiques, i també les directrius comunitàries que influeixen en les estratègies de màrqueting internacional i en la comercialització de productes.

Especificar, segons l'organigrama funcional intern i extern d'una empresa, el tipus d'implantació al mercat internacional i els aspectes relacionals i fiscals que se'n deriven.

Determinar la tendència de la demanda d'un producte i/o servei i les desviacions entre previsió i realitat, tant pel que fa a les vendes com al públic objectiu, per mitjà de tècniques estadístiques qualitatives i quantitatives.

Interpretar el cicle de vida d'un producte a partir de les relaciones que es donen entre les variables que intervenen.

Seleccionar les tècniques qualitatives i quantitatives de recollida d'informació de les fonts primàries més avantatjoses, fiables i representatives per a la investigació social, segons els objectius i el pressupost assignat.

Determinar en l'aplicació d'una tècnica de recollida d'informació d'una font primària, els paràmetres per avaluar que facilitin el tractament i la interpretació de la informació.

Organitzar la forma de recollida de dades de les fonts primàries de manera que permetin un tractament fàcil i una interpretació de la informació pertinent, d'acord amb els paràmetres que intervenen en la investigació.

Obtenir el resultat d'un estudi de mercat internacional en relació amb un objectiu concret, mitjançant l'aplicació de tècniques estadístiques i de suport informàtic per al tractament i la presentació de la informació.

Identificar les fases que componen un estudi d'implantació de xarxes comercials internacionals, l'objecte de cadascuna i els mètodes per mesurar la seva viabilitat.

Valorar els punts forts i els dèbils, les oportunitats i els riscos que es poden produir en la comercialització de productes i/o serveis, en una actuació comercial a diferents mercats exteriors.

Identificar els canals més usuals de distribució per a la diversificació exportadora d'una empresa i els criteris que s'apliquen per a la seva selecció.

Identificar les variables que intervenen en el càlcul del cost financer dels canals de distribució normals i alternatius en un mercat internacional.

Determinar el canal de distribució d'un producte o un servei a l'estranger, el cost associat, les repercussions fiscals i els efectes logístics, segons l'objectiu empresarial de distribució i venda.

Avaluar l'oportunitat d'implantació en un mercat internacional a partir de criteris com l'estructura organitzativa, la ubicació, els recursos humans i financers, i la rendibilitat del projecte.

Relacionar la finalitat i els objectius de la publicitat, i les principals tècniques psicològiques que s'apliquen, amb els efectes en l'activitat comercial internacional.

Identificar els diversos tipus de publicitat i de mitjans publicitaris més utilitzats en la pràctica comercial i les seves característiques bàsiques.

Planificar els diferents aspectes que integren una campanya promocional en un país estranger referida a un producte, un servei, un mercat o un agent social, d'acord amb uns objectius fixats.

Elaborar un pressupost de màrqueting per a la promoció d'un producte o servei amb la classificació de partides i amb l'anàlisi d'aquest sobre el conjunt.

Identificar els mètodes més utilitzats per mesurar la rendibilitat i l'eficàcia d'un campanya promocional i les variables que cal controlar per a un resultat òptim.

Interpretar el marc jurídic i institucional que regula la promoció, la implantació i la comercialització de les empreses en els mercats internacionals, pel que fa al funcionament, les ajudes i les disposicions obligatòries.

Organitzar la informació obtinguda i elaborada en prospectives de mercat i les dades referides a països estrangers, mercats, empreses i/o productes, amb processos informàtics adients.


Crèdit 2: negociació internacional.

a) Durada: 120 hores.

b) Objectius terminals:

Identificar l'estructura organitzativa del comerç internacional, les funcions de les principals organitzacions mundials que hi intervenen i les interrelacions entre aquests organismes.

Valorar la incidència que tenen les operacions de comerç internacional en l'evolució dels sectors i de les empreses de Catalunya.

Identificar els principals esquemes juridicoorganitzatius que regulen les relacions comercials amb els països de la Unió Europea.

Interpretar el significat de les principals magnituds macroeconòmiques i la relació de les partides de la balança de pagaments amb les mesures de política econòmica, a partir d'informacions i dades actuals i públiques.

Distingir les fonts d'informació jurídiques que afecten i regulen la contractació internacional, els elements del contracte de compra-venda i els elements del dret internacional que solucionen les contradiccions i els conflictes.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (36.9 Kb)   pdf (181.1 Kb)   docx (334.1 Kb)  
Leer 21 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com