ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

PROJECTE EMPRESA. ACTIVITAT 3.2: ENQUESTA CLIENT


Enviado por   •  18 de Marzo de 2020  •  Documentos de Investigación  •  551 Palabras (3 Páginas)  •  67 Visitas

Página 1 de 3

Nom i Cognoms del/s estudiant/s:

PROJECTE EMPRESA.

ACTIVITAT 3.2: ENQUESTA CLIENT

Enunciat

D'acord amb els resultats d'aprenentatge que es volen assolir, en aquesta activitat s'avaluarà la capacitat per:

 

1.10 Defineix una determinada idea de negoci del sector que ha de servir de punt de partida per elaborar un pla d'empresa, i que ha de facilitar unes bones pràctiques empresarials.

Realitza un bon llistat de preguntes problema per esbrinar les necessitats reals dels seus clients potencials. A més fa un bon diagrama de persona que reflecteix un perfil de client convincent.

Sobre aquesta base realitza un Canvas complet i coherent.

Realitza o un bon llistat o un bon diagrama però no tots dos complets, o presenta incoherències entre les dues activitats. Sobre aquestes bases realitza un Canvas amb certes carències i/o buits.

No aporta preguntes pertinents ni el diagrama presenta una imatge de client convincent.

Sota aquestes premises realitza un Canva deficient en quant a informació i coherència entre els apartats.

Treballa amb respecte pel professor i companys, presta atenció a la tasca, i mostra autonomia personal a l’hora de treballar. A més, presenta l’activitat de manera ordenada i neta.

Treballa a l’aula sense destorbar, de manera respectuosa i adequada per l’activitat proposada

Treballa a l’aula però xerra una mica més del compte o destorba, essent irrespectuós/a en algun moment amb els companys i/o el professor.

No treballa a l’aula i/o genera conflicte

 

Enunciat

 

Un cop heu definit la vostra idea de negoci, comenceu per identificar els clients amb l’ajuda del Diagrama de persona. Defineix la seva edat, estat civil, estudis, feina, residència...i qualsevol cosa que sigui rellevant en el teu cas.

 

Exemple d’Early adopter:

FETS: Juan, vive con 3 compañeros de carrera en un piso de estudiantes en Madrid. Todos son estudiantes de 3 de carrera. Les encanta el futbol y disfrutan viendo los partidos en casa, sobre todo los Barça-Madrid, siempre hay pique entre ellos.

COMPORTAMENT: Cuando hay partido nadie cocina la cena. A cada uno le gusta una comida diferente. A juan le encantan las pizzas, pero es el único, porque a sus compañeros no les gusta el queso…. L Siempre pide pizza y come a destiempo, porque sus amigos suelen pedir bocadillo a otro restaurante y se lo traen a otra hora diferente…

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.6 Kb)   pdf (99.3 Kb)   docx (15.7 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com