ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Meva Vida En Rosa


Enviado por   •  29 de Enero de 2015  •  723 Palabras (3 Páginas)  •  896 Visitas

Página 1 de 3

Pel:lícula: La meva vida en rosa

A)Resum:

B) Respon:

1. Descriu la relació entre Ludovic i la seva mare. Com és al començament de la pel•lícula i com és després?

2. I amb el seu pare?

3. Quin o quins dels personatges de la pel•lícula accepten el Ludovic tal com és?

Realment cap dels personatges accepta a Ludo con és, la que sembla que és més tolerant es l’avia, però la seva posició es que si deixen que Ludovic es vesteixi de nena s’acabarà cansant i tornarà a comportar-se com un nen. A causa del malestar que genera la identitat de Ludo, aquest acaba mudant-se amb l’avia, que ja comença a interioritzar la posició emocional de Ludovic i servirà com una base emocional pel petit.

En el desenllaç de la pel•lícula la família de Ludo acaba mudant-se, a causa d’això els pares de Ludo canvien la seva posició i comencen a acceptar la identitat del petit Ludovic.

4. Què opines de l’explicació que dóna el Ludovic sobre la cigonya i els seus cromosomes?

Es la reflexió típica d’un infant, combina la fantasia i la ciència, ja que com les coses no han sortit com ell volia carrega la responsabilitat a un altre. ES una reflexió bastant elaborada i tintada de científica a més de que compta amb el recolzament de la fe en deu per a corregir aquest error.

En definitiva Ludovic es recolza en tota base possible, ja siguin contradictòries entre elles, per a poder justificar el fet de ser nen.

5. Quan al vestidor, ataquen el Ludovic, els seus germans no el defensen. Per què et sembla que no l’ajuden?

Ajudar a en Ludovic durant l’atac del vestuari significaria posicionar-se en un dels dos bàndols i crear així un conflicte major, a més de que si l’ajuden ells també sofririen aquests atacs.

6. Penses que el director del col•legi actua correctament en expulsar el Ludovic per les pressions socials?

Òbviament no, el fet d’expulsar el Ludovic es aplicar un càstig i mai es pot aplicar cap mena de sanció a un pensament o sentiment innat, en aquest cas la identitat d’en Ludovic s’ha vist a més de criticada castigada, el nen com ja he dit abans no a pogut triar aquesta identitat amb la qual cosa un càstig, de qualsevol tipus, no es una bona forma de solucionar aquesta situació.

7. Consideres que actituds com la del director es donen a les nostres escoles actualment? Per què? Com es podrien evitar?

Suposo que si, com qualsevol

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.3 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com