ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Título: Mi vida en rosa


Enviado por   •  28 de Enero de 2015  •  2.255 Palabras (10 Páginas)  •  735 Visitas

Página 1 de 10

Fitxa tècnica:

Título: Mi vida en rosa

Título original: Ma vie en rose

Dirección: Alain Berliner

País: Francia, El Reino Unido, Bélgica

Año: 1997

Duración: 88 min.

Género: Drama

Calificación: Apta para todos los públicos

Reparto: Michèle Laroque, Jean-Philippe Écoffey, Hélène Vincent, Georges Du Fresne, Daniel Hanssens, Laurence Bibot, Jean-François Gallotte, Caroline Baehr, Julien Rivière, Marie Bunel, Gregory Diallo, Erik Cazals De Fabel, Cristina Barget, Delphine Cadet, Morgane Bruna, Raphaelle Santini, Marine Jolivet, Anne Coesens, Vincent Grass, Catherine Hirsh, Kevin Martin, Marie Beatrice Paillard, Peter Bailey, Charly Esposito, Jeremy Durieu, Michael Cordera, Erwan Demaure, Simon Poitier, Alexandra Genoves, Alice Detrouleau, Michel Forget, Sabrina Leurquin, Bruno Georis, Baptiste Hupin, Alexandre Isaye, Robin Lemoine, Damien Nireau

Distribuidora: Hispano Foxfilms S.A.E.

Productora: TF1 Films Production, Canal+, Eurimages, European Co-production Fund, Haut et Court, La Sept Cinéma, Centre National de la Cinématographie (CNC), Cofimage 8, Freeway Films, Pathe Center du Cinema et Audiovisuel France, Radio Télévision Belge Francophone (RTBF)

Casting: Brigitte Moidon

Departamento artístico: Thierry Poulet

Departamento editorial: Anne Frey

Dirección: Alain Berliner

Diseño de producción: Véronique Melery

Efectos especiales: Bruno Maillard

Efectos visuales: Bruno Maillard, Marc Jouveneau

Fotografía: Yves Cape

Guión: Alain Berliner, Chris Vander Stappen

Montaje: Sandrine Deegen

Música: Dominique Dalcan, Zazie

Producción: Carole Scotta

Sonido: Ludovic Hénault, Philippe Baudhuin, Thomas Gauder

Vestuario: Karen Muller Serreau

Argumento

La película cuenta la historia de Ludovic, un niño con la mentalidad de una niña. Para él, nada es más natural que cambiar su género. Como niño esperanzado y sensible, él cree de verdad que un milagro va a suceder. Él será una muchacha, sin ninguna duda sobre él, y él está enamorado de Jerôme, su compañero de la escuela, y el hijo del jefe de su padre. Inicialmente una fuente de diversión, un ultraje comienza en su suburbio cuando los dos muchachos son descubiertos fingiendo conseguir estar casados. La familia comienza a ver con horror que su deseo de ser una muchacha no es solamente la fantasía de un pequeño muchacho. Intentan hacer que él cambie de parecer, infructuosamente. La situación da vuelta en un drama de la vida real de reacciones intensas de los vecinos, amigos, y los profesores, dando por resultado una conclusión profunda y optimista.

Activitats

Descriu la relació entre el Ludovic i la seva mare. Com és al començament de la pel·lícula i com és després?

I amb el seu pare?

Quin o quins dels personatges de la pel·lícula accepten al Lodovic tal com és?

Què opines de l´explicació que dóna el Ludovic sobre la cigonya i els seus cromosomes?

Quan el vestidor ataquen al Ludovic, els seus germans no al defensen. Per què et sembla que no l´ajuda?

Penses que el director del col·legi actua correctament en expulsar al Ludovic per les pressions socials?

Consideres que actituds com la del director es donen a les nostres escoles actualment ? Per què ? Com es podrien evitar?

Que opines de les escenes en que apareix la nina? Que vol representar el director amb aquestes escenes?

Penses que un nen de 8 anys com al Ludovic te definida la seva identitat sexual? Justifica la resposta.

Si tots som diferents, per què a les persones que defensen “ La seva diferències “ se les margina?

1. Al començament de la pel·lícula la mare és comprensiva amb ell ja que li deixa anar amb el pèl llarg, li regala nines, i quan apareix vestit de nena a la festa. Ella s’ho pren com si fos un simple joc de nens. Però en veure al Ludovic simulant les noces amb el seu amic, la mare de s'adona que no és una cosa passatgera. A partir d'aquí començen a sorgir problemes amb els veïns i la relació entre mare i fill comença a canviar. En veure que Ludovic segueix actuant igual accepten portar-lo a un psicòleg. Quan acomiaden al pare del treball la situació familiar es torna insostenible i el caràcter de la mare es torna menys tolerant, per exemple, li talla el pèl a Ludovic i fins i tot arriba a dir-li al nen que és ell el culpable de la situació que estan vivint, és per això que porten a Ludovic a passar un temps amb la seva àvia. Però la situació millora i al cap d'un temps accepta mudar-se amb ells a un altre lloc i a una nova casa.

Passat un temps, a la festa d'aniversari de la filla de la nova veïna, els nens s’intercanvien les disfresses i la mare de Ludovic s'enfada moltíssim fins i tot intenta agredir-ho, però la mare de la nena li fa comprendre que no és per a tant i a partir d'aquí la relació millora.

2. Amb el seu pare al començament té una relació dolenta ja que no accepta com es el Ludovic, s’enfada cada vegada que té actituds de nena ja que l’únic que vol es que canvii, però com veu que ho fa, això el farà sentir-se pressionat sobretot en públic ja que el barri on viuen també viu el seu cap i li preocupa que pensen tant el cap com la resta de veïns. Tot es complica quan en Ludovic s'enamora

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (12.7 Kb)  
Leer 9 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com