ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

MMCU (cat.)


Enviado por   •  12 de Marzo de 2023  •  Exámen  •  1.068 Palabras (5 Páginas)  •  23 Visitas

Página 1 de 5

mMCU:

1. Ha d’informar de l’estat del circuit i si hi ha error de alguna manera(llum, so o missatge de can)

2- Si bender està OK, botonera ha d’enviar TSMS_ON, el BMS dona OK i la Seta està tancada llavers s’envia senyal a la Sevcon_ON al Orion BMS.

3. Ha de tenir 3 entrades digitals amb un led propi per a cada entrada

4. Ha de funcionar amb 12 volts

5. HA de tenir comunicació CAN

6. SHEILD SPARKFUN

7. Si té Seta, vol dir que al estar la Seta encesa tot el circuit ha de parar.

Bender: dispositius avançat en la de detecció de falla en terra(GND) i de monitoratge d'aïllament (IMD) juntament amb les solucions d'ubicació d'errors (EDS series) per als sistemes de motor AC i DC, ja que detecta falles en terra abans que el corrent de fuita fins i tot mentre està ocurrent. Inclou capacitats avançades de comunicació de xarxa. 

[pic 1]

TSMS: és a dir TIME SHARED MONITOR SYSTEM, Un sistema operatiu de temps compartit utilitza programació de CPU i multiprogramació per proporcionar a cada usuari una petita porció d'un ordinador compartit alhora. Cada usuari té almenys un programa separat en memòria. Un programa carregat a la memòria i executat, realitza un breu període de temps abans de completar o per completar-lo.

Aquest curt període de temps durant el qual l'usuari rep atenció de la CPU es coneix com a «time slice», «time SLOT» o «quàntic».És típicament de l'ordre de 10 a 100 mil·lisegons. Els sistemes operatius de temps compartit són més complexos que els sistemes operatius multiprogramats. En ambdues, s'han de mantenir múltiples llocs de treball en memòria simultàniament, de manera que el sistema ha de tenir gestió de memòria i seguretat. Per aconseguir un bon temps de resposta, els treballs poden haver d'intercanviar entre i sortir del disc de la memòria principal, que ara serveix com a magatzem de suport per a la memòria principal. Un mètode comú per aconseguir aquest objectiu és la memòria virtual, una tècnica que permet l'execució d'un treball que pot no estar completament en memòria. 

[pic 2]

En la imatge  l'usuari 5 és un estat actiu, però l'usuari 1, l'usuari 2, l'usuari 3 i l'usuari 4 estan en estat d'espera, mentre que l'usuari 6 està en estat de preparació.

Estat actiu - El programa de l'usuari està sota el control de la CPU. Només hi ha un programa disponible en aquest estat.


Estat a punt - El programa d'usuari està a punt d'executar, però està esperant que arribi el torn per a obtenir la CPU.Més d'un usuari pot estar a punt cada vegada.


Estat d'espera: el programa de l'usuari està esperant alguna operació d'entrada/sortida. Més d'un usuari pot estar en estat d'espera a la vegada.


Requeriments de TSMS : Un mecanisme de rellotge d'alarma per enviar un senyal d'interrupció a la CPU després de cada segment de temps. Mecanisme de Protecció de la Memòria per evitar que les instruccions i dades d'un treball interfereixin amb altres treballs. 

BMS,

El BMS o sistema de gestió de bateries és un component intel·ligent encarregat del control i gestió avançada del sistema d'emmagatzematge; podem dir que es tracta del cervell de la bateria. I el seu paper és crucial a nivell de seguretat, rendiment, taxes de càrrega i longevitat, com veurem a continuació. 

La principal funció del sistema de gestió de la bateria BMS és controlar la càrrega i descàrrega de la bateria. Però també realitza altres funcions com:

L'estimació de l'estat de la bateria;
Monitoratge; i l'anàlisi de l'estat de la bateria;
Protecció de seguretat;
Gestió del control d'energia;
Gestió de la informació de la bateria. 

El BMS, per tant, pot recopilar, processar i emmagatzemar informació important durant el funcionament de les bateries en temps real. Al seu torn, pot intercanviar informació amb dispositius externs com a controladors. També pot resoldre problemes clau relacionats amb la seguretat, disponibilitat, facilitat d'ús i vida útil del liti.

Però, com dèiem, la seva funció principal és millorar la taxa d'utilització de la bateria, evitar que la bateria se sobrecarregui i es descarregui en excés, estendre la vida útil de la bateria i monitorar l'estat de la bateria. Dit d'una altra forma, és un sistema per a administrar, controlar i usar paquets de bateries. 

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7 Kb)   pdf (580 Kb)   docx (531 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com