ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Circ i teatre


Enviado por   •  13 de Mayo de 2020  •  Trabajos  •  732 Palabras (3 Páginas)  •  155 Visitas

Página 1 de 3

CIRC

Les primeres activitats que vam fer van ser utilitzant les pilotes de malabars. Vam començar amb passar-nos la pilota de mà a mà, per començar a aprendre a fer malabars, ja que la gran majoria no en sabíem. A continuació vam escollir una parella, amb la qual ens vam posar l'un al costat de l'altre i els dos mirant cap endavant, i vam haver de començar a llençar una pilota, de la teva mà a la mà contrària del company/a, i després vam augmentar la dificultat utilitzant un altre pilota i llençant-les a la vegada, una tu i un altre la teva parella.

Després tu sol intentaves practicar amb dues pilotes i quan ja t'assorties bastant bé podies intentar amb tres. A continuació, i deixant els malabars de banda, vam començar a posar una pilota, per exemple al nostre cap, i l'havíem de deixar caure i agafar-la amb la mà.

Com a última activitat amb la pilota vam fer com una petita competició per veure a qui no li queia la pilota si no l'aguantava i la posava al seu ull. I per evitar que ningú es fes mal vam estirar.

Per les següents activitats vam utilitzar cercles. La primera activitat va ser posar-nos el cercle al cap i que no es caigués a terra, i asseguts a terra vam començar a imitar cares. Després passant el cercle al canell, donant-li voltes, vam fer que puges fins les espatlles. I de la mateixa manera amb un company/a fer-lo rodar agafats de les mans. I després fer-lo amb més cercles en un grup de quatre.

A continuació posant-nos el cercle com un collaret ens l'havíem de treure sense les mans. També vam agafar-lo amb una mà per cada costat i el vam fer girar amb les mans

obertes, i vam encertar-los al nostre cap com si fos una cistella.

Per finalitzar, vam acabar amb una activitat per recollir tots els cercles, ens anàvem passant de má en má tots els cercles i anàvem posant el nostre, cosa que feia que al final l'última persona tingués tots els cercles.

Després ens va ensenyar com s'utilitza un plat xinès, com funciona i trucs perquè ens sortís. Ens va ensenyar com fer al principi per aixecar-lo girant i que es mantingués, i després trucs com passar-ho al dit, a una altra persona...

I com a última activitat vam utilitzar uns diables, cadascú tenia el seu, i amb les instruccions d'en Rafa vam intentar fer que rodés, fer l'ascensor, o més difícil que no se'ns caigués a la primera.

TEATRE

El primer que vam fer van ser estiraments, i mentre els fèiem vam contar en altres idiomes que ens sabéssim fins a deu, això és útil per si fas activitats amb nens que són d’altres països que tinguin el seu moment en les activitats i que vegin que poden fer alguna cosa que els diferencia dels demés i es vegin més inclosos en el grup. Seguidament vam fer una dinàmica per aprendre'ns els noms dels altres, vam utilitzar dos mocadors, i llençant-los a l'aire havíem de dir el nom de la persona qui volguéssim i aquesta havia d'anar a agafar el mocador i tornar a dir un altre nom. La següent activitat tractava d'imitació, una persona sortia al mig de la rotllana i la resta havia de dir i fer el que volia aquesta persona. Després vam jugar al Simó diu, al zip i zap, amb una variant, ja que qui perdés havia de ballar, i al pistoler.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.1 Kb)   pdf (28.3 Kb)   docx (8.3 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com