ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El informe de la práctica latín, durante el segundo año de secundaria


Enviado por   •  6 de Abril de 2015  •  Informes  •  821 Palabras (4 Páginas)  •  253 Visitas

Página 1 de 4

Com a introducció a la memòria vull remarcar que he realitzat les pràctiques al Casal Cultural de Mollet del Vallès i he estat dirigit per la imma, cap del Casal. Les pràctiques del dia 15/12/2014 fins el dia 23/01/2015 amb l' objectiu de treure'm l'assignatura de llatí en el curs de segon de batxillerat pel motiu de la dificultat que em portava al realitzar-la.

Amb aquesta memòria vull explicar les meves vivències durant aquest període de pràctiques i les explicaré segons el que he fet dia a dia fins a acabar el període de pràctiques:

15/12/2014:

Va ser el meu primer dia de pràctiques i la Soledad s'acomiadava ja que deixava la feina i la Imma començava a treballar com a cap al casal. La Soledad em va presentar a tots els avis / es de casal i em va ensenyar totes les instal·lacions. També em va presentar a la Bea que també estava de pràctiques. Vaig haver de posar el berenar a les taules de cada avi / a i ajudar-los amb el que necessitessin. Finalment, em vaig posar a jugar a les cartes i al domino amb ells.

16/12/2014:

En el segon dia també vaig haver de posar el berenar a la taula dels avis / es on s'asseien en grups de 6, més tard vaig haver de recollir totes les taules i netejar-les. Més tard, em vaig posar a jugar amb ells al domino i a les cartes i ajudava a la Imma ia la Bea en tot el que necessitessin. Quan els avis / es es van començar a anar del Casal vaig de recollir i ordenar tota la sala i finalment quan vaig acabar em vaig anar.

18/12/2014:

Quan vaig arribar em van deixar seure a jugar amb els avis / es i vaig jugar amb ells a les cartes i al domino. Més tard, la Imma em va demanar ajuda per buscar informació per a tallers de memòria i li vaig buscar diferents activitats. Després em vaig posar una altra vegada a jugar a les cartes i al domino i finalment quan es van anar del casal em vaig posar a recollir i vaig marxar.

19/12/2014:

Els divendres era dia de bingo i quan vaig arribar vaig haver de preparar l'ordinador amb el joc del bingo, també vaig haver de repartir les paperetes del bingo i recollir els diners (50 cèntims) perquè els avis / es participaran. Quan va acabar el bingo, vaig repartir els premis als guanyadors i quan se'n van anar, vaig recollir la sala i em vaig anar.

22/12/2014:

A partir d'aquest dilluns dia 22 vaig començar a realitzar les activitats del taller de memòria, quan va acabar vaig començar a jugar amb ells / es a les cartes i al domino i després els vaig posar el berenar. Més tard, vaig recollir les taules i els avis / es van començar a marxar i jo vaig començar a recollir les taules i finalment em vaig anar.

23/12/2014:

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.4 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com