ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La pacient mostra elevada frustració en vers al rendiment escolar


Enviado por   •  26 de Abril de 2020  •  Informes  •  1.008 Palabras (5 Páginas)  •  145 Visitas

Página 1 de 5

Nom del pacient:                                                       Data de naixement:  [pic 2]

Data de l’avaluació:   19/05/2017                         Edat del nen/a: 11 anys[pic 3]

Tipus d’escolarització:    Ordinària                                         Anys d’escolarització: 9 anys[pic 4][pic 5]

Identificació del professional

Júlia Violeta Infantes Gombau, col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya amb núm. 56857. Graduada en Psicologia, i amb màster de Psicologia jurídica i forense per la Universitat de Barcelona.

        

o MOTIU DE CONSULTA

La pacient mostra elevada frustració en vers al rendiment escolar. Recentment la frustració s’està manifestant en conductes explosives en forma de rabietes i elevada irritabilitat. Presenta excessiva preocupació per l’inici de l’institut el pròxim curs.

Els pares sol·liciten la consulta amb el professional.

o INFORMACIÓ BIOGRÀFICA

És una noia d’onze anys adoptada amb bona relació amb els dos progenitors, tot i que està una mica més apegada a la mare. Té un desenvolupament maduratiu normal, adequat a la seva edat. Té un bon rendiment escolar.

o ANTECEDENTS

La noia amb un bon rendiment escolar que acudeix a consulta perquè recentment els pares han detectat que està molt preocupada pel rendiment escolar. És molt exigent amb ella mateixa. S’ha vist un canvi significatiu en l’humor aquests últims mesos.

o CONDUCTA OBSERVADA

La jove és ansiosa i inquieta, amb un humor irritable. Actualment es mossega les ungles, i té un aspecte físic net i adequat. A més a més té una bona intenció comunicativa i presenta interès per poder resoldre els conflictes que li preocupen, a part manté el contacte visual amb l’entrevistadora i segueix correctament el fil de la conversació. És una noia moguda que realitza diverses activitats esportives en el seu temps de lleure.

o AVALUCACIÓ REALITZADA I RESULTATS OBTINGUTS

He dut a terme tres avaluacions  en total, dues proves (Escala d’intel·ligència Wescheler i Escala d’ansietat estat-tret STAIC) administrades a la nena i l’escala Achenbach als pares i tutors de la jove.

Per tal d’avaluar la capacitat cognitiva de l’infant es va administrar l’Escala Wechsler d’Intel·ligència

per a Nens de 6-16 anys (WISC-IV).

Pel que fa a l’avaluació de la conducta, s’ha administrat l’Inventari del Comportament de Nens/es de 6-18 anys per a pares (CBCL/6-18) i per a mestres (TRF/6-18) per tal d’avaluar els possibles problemes psicològics.

RESULTATS OBTINGUTS EN LES ESCALES D’ACHENBACH:

[pic 6]

RESULTATS OBTINGUTS A L’ESCALA WISC-IV:

[pic 7]

COMPRENSIÓ VERBAL[pic 8]


Les proves que composen aquest índex avaluen les aptituds verbals. Representa una mesura vàlida de la seva formació de conceptes, capacitat de raonament verbal i del coneixement adquirit del seu entorn individual.

RAONAMENT PERCEPTIU[pic 9]

Les proves que composen aquest índex avaluen el raonament perceptiu, organització espacial i integració viso- motora. Aquestes tasques requereixen l’ús de conceptes abstractes, regles, generalitzacions i relacions lògiques.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.3 Kb)   pdf (322.7 Kb)   docx (355.4 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com