ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

COMPERATIVA CONVENIO INFORMATICOS VS ESTATUTO


Enviado por   •  11 de Marzo de 2016  •  Trabajos  •  1.617 Palabras (7 Páginas)  •  196 Visitas

Página 1 de 7

Article 1: Àmbit de aplicació

        
Estatut: Treballador per compte d'altre.


        
Conveni: Empreses d'informàtica en tot l'estat espanyol.


Article 14: Període de prova

        
Estatut: Màxim 6 mesos titulats i 2 mesos els altre


        Conveni: Màxim 6 mesos titulats, 15 dies els no qualificats i 3 mesos els altres.
         

Article 22: Classificació professional

        Quant cobra el que mes, el que menys, i grups professionals 

        Estatut: Es creessin grups professionals en funció de aptituds, titulacions i         contingut general.

        Conveni: S'estableixen 6 grups professionals.


                1. Titulats: Personal titulat.

                2. Personal Administratiu: Caps/as superiors, Cap/a de primera, Cap/a de                         segona, Oficial/a de primera, Oficial/a de segona, Auxiliar, Aspirants.

                3. Tècnics d'oficina: Analista, Analista de Sistemes, Analista-Programador/a,                         Dissenyador/a de pàgina Web, Programador/a Sènior, Programador/a en                         Internet, Cap/a de Operació, presa. Programador/a Junior, Tècnic/a de                                 manteniment de pàgina Web, Operador/a de Ordinador, Programador/a de                         Màquines Auxiliars, Monitor/a de Enregistrament, Delineant, Administrador/a                         de Test.

                4. Especialistes d'oficina: Cap/a de Camp, Cap/a de Zona, Operador/a                                 Màquines auxiliars,Preparador/a de Treballs, Operador/a de Perifèrics,                         Inspector/a,Entrevistador/a, Dibuixant,  Calçador/a, Codificador/a                                 Informàtic,  Perforista, Verificador/a, Classificador/a i Gravador/a,                                 Entrevistador/a,Enquestador/a, Codificador/a de enquestes.

                5. Subalterns/as: Vigilant, Conserge, Ordenança, Personal de neteja, Botons.

                6. Oficis varis: Oficial/a de primera, Oficial/a de segona i Ajudant, Operador/a                         de Reproductora de Plànols, Operador/a de Fotocopiadora.

Article 26: Salari Pactes salarials i no salarials 

        Estatut: Mitjançant la negociació col·lectiva o, en defecte d'això, el contracte         individual, es determinarà l'estructura del salari, que haurà de comprendre el salari         basi, com a retribució fixada per unitat de temps o d'obra i, si escau, complements         salarials fixats en funció de circumstàncies relatives a les condicions personals del         treballador, al treball realitzat o a la situació i resultats de l'empresa, que es         calcularan conforme als criteris que a aquest efecte es pactin.

        Conveni: Les empreses disposaran de quatre mesos per a la regularització i abonament         de les diferències al fet que pertoqués per aplicació dels successius salaris i revisions         establerts en aquest article, havent d'efectuar aquests abonaments en imports         equivalents, cada mes, a la quarta part, almenys, de l' import total de les diferències.


Article 27: Salari  mínim interprofessional

        2015 amb i sense pagues extres 

        Estatut: El Govern fixarà, prèvia consulta amb les organitzacions sindicals i associacions         empresarials més representatives, anualment, el salari mínim interprofessional.

        Conveni: Titulat de Grau Superior: 1.569,25€ mensuals amb pagues extres. 1830,79€         amb pagues extres prorratejades.


Article 31: Pagues extres quan es cobren 

        Estatut: 2 pagues a l'any, una en Nadal i l'altra en el mes que es fixi per conveni         col·lectiu o per acord entre l'empresari i els representants. No obstant això, podrà         acordar-se en conveni col·lectiu que les gratificacions extraordinàries es prorrategin en         les dotze mensualitats.

        Conveni: Una paga extraordinària en el mes de juliol i una altra en Nadal. Les pagues         extraordinàries de juliol i Nadal hauran de fer-se efectives entre els dies 15 i 20, tots         dos inclusivament.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.4 Kb)   pdf (69.9 Kb)   docx (10.5 Kb)  
Leer 6 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com