ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

PROPUESTAS DE MEJORA PARA LAS ESCUELAS DE CICLISMO


Enviado por   •  24 de Noviembre de 2020  •  Trabajos  •  1.753 Palabras (8 Páginas)  •  100 Visitas

Página 1 de 8

         PROPUESTAS DE MEJORA PARA LAS ESCUELAS DE CICLISMO        

Alguna de las propuestas que considero deberían introducirse en una escuela de ciclismo y de las cuales se beneficiarían son:

 En cuanto a promoción de la escuela, sería interesante que en fechas importantes como el día de la bicicleta o la semana de la movilidad por ejemplo, la escuela de ciclismo se acercase a los colegios para explicar qué es una escuela de ciclismo y todo lo que les puede aportar en su desarrollo personal impartiendo charlas. Así como invitarles a asistir a la escuela y que lo vean desde dentro.

 En cuanto a aprendizaje para los niños, sería un valor añadido que se les impartiera a los chicos/as pequeños talleres de puesta a punto de su bicicleta. Estos talleres podrían acordarse con cada una de las tiendas de bicicletas que hay en la localidad.

 Otra propuesta de mejora sería realizar unas charlas a los niños/as sobre la importancia de llevar una alimentación saludable y una correcta hidratación para la práctica del ciclismo.

 La asistencia a pruebas hace que algunos niños/as generen stress y ansiedad antes de la prueba. Sería interesante poder disponer de unas pautas, consideraciones o juegos que les ayudase a rebajar el stress.

Se propuso a la escuela de ciclismo elaborar una especie de ficha en donde se hable un poco de la localidad en la cual se disputaba la prueba y así evitar hablar sólo del circuito y de todo lo relacionado con la prueba en sí para rebajar el stress. En ella se les hacía mención al número de habitantes, costumbres, fiestas, su gentilicio y lugares de interés turístico que podríamos visitar además de ir a la prueba. Esta actividad gustó mucho a todos los niños, incluidos los más pequeños y ha tenido una gran aceptación por parte de todos los padres.

NOTA: Se adjunta documento en el anexo. (Ficha nos vamos a la localidad de…)

 Ficha nos vamos a la localidad de…

BENICÀSSIM[pic 1]

Hola. Bona vesprada. Com esteu? recuperats?. Ja sabeu on anem aquesta setmana?

Benicàssim - ( vol dir “fills de Cassim”), es un poble de la comarca de “La Plana Baixa” en el  que es parla valencià. A les seues pobladores les anomenen benicassudes/suts (benicacenses o bercenses).

Està situat al peu de les muntanyes i al prop de la Mar Mediterrània, essent en l’actualitat un lloc molt turístic. Es pot distingir fàcilment el casc antic, mes a l’interior, de les noves construccions d’apartaments, hotels i cases modernes, mes a prop de la mar.

Anant al sud, per la platja i molt pla, s’aplega al Grau i Port de Castelló. Si el que vols és anar al nord, en direcció a Orpesa, tindràs que apretar en les pujades al passar la serra de Cantallops o anar per la “Via Verda de la Mar”, que et durà mes pla i a prop de l’aigua

Llocs interesants a Benicàssim son: La Cova de Queralt i El Cantalar on hi ha restes  prehistòrics. El Refugi, prop del convent incendiat. (Es allí on m’agrada menjar-me l’esmorzaret).

Als voltants cal destacar el Parc Natural de “EL DESERT DE LES PALMES”. Es diu desert per que els monjos carmelites anomenaven “Sants Deserts” als llocs que dedicaven a fer els retirs espirituals. S’anomena “de les Palmes”, per que hi ha gran quantitat de margallons, “palmitos” (Chamaerops humilis) que encara que menuts, és l’única palmera endèmica d’Europa. El punt més alt és el pic del Bartolo que te 729msnm. Hi ha el convent dels Carmelites, que fa anys es va cremar a un incendi, ara tenen un altre nou, on viuen els monjos. (fan un licor que porta el seu nom: Licor Carmelità, que no podeu tastar encara perquè te alquool)

Es un port de muntanya mític per als ciclistes de Castelló i per ell, hi solen passar les curses mes importants com la Volta a la Comunitat i la Volta a Espanya. (si m’espereu! eh! podrem anar a pujar-lo). 7km no molt difícils per qualsevol de les dues vessants. Es pot pujar pels Karts i baixar per l’ermita de la Magdalena o a l’inrevés.

Ja.Ja!!! No se m’oblida...no. Si. També hi són a vora carretera, Aquarama i els Karts. Bona setmana. Força i endavant. Passi-ho be i fins la setmana que ve.

Un bes molt gran. Campions.!!!

Saps que és el margalló i “que es fabrica amb ell, una canya i un cordell?” Encara ho fan a Almedijar.

Investiga el que volen dir les paraules subratllades: endèmic, mític, vessant.

 Ficha nos vamos a la localidad de… (parte trasera a completar).

BENICÀSSIM[pic 2]

Benicàssim  -  (   vol   dir   “fills   de   Cassim”)   ,   es   un   poble   de   la   comarca   de   “La Baixa” en el que es parla valencià. A les seues                             les anomenen    benicassudes/suts (benicacenses o bercenses).

Està situat al peu de les muntanyes i al prop de la Mar                 , essent en l’actualitat un lloc molt         . Es pot distingir fàcilment el casc      

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7 Kb)   pdf (94.8 Kb)   docx (15.7 Kb)  
Leer 7 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com