ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

CROÀCIA LA COSTA DÀLMATA DEL MEDITERRANI


Enviado por   •  18 de Mayo de 2020  •  Monografías  •  525 Palabras (3 Páginas)  •  133 Visitas

Página 1 de 3

                                                DIAPOSITIVA   1

                        CROÀCIA

     LA COSTA DÀLMATA DEL MEDITERRANI

Croàcia s’ha reconstruit des de les seves propies cendres, resaltant la imatge del seu país amb les aigües crital.lines, ciutats medievals barrejades amb l’arquitectura occidental i oriental, respecte pel medi ambient i les seves tradicions.

Ofereix un turisme de qualitat, basat en la sostenebilitat, cultura, gastronomía i naturalesa, oferint al visitant una gran experiència.

Croàcia és un destí turístic molt desitjat ultimament. Ofereix vols a baix cost, és  destí dels creuers amb rutes i circuits maravellosos.

                                     [pic 1]

                       DIAPOSITIVA 2

                        PREPARACIÓ

Abans de marxar ens hem d’assessorar molt bé qué hem de preparar.

El  maig és un mes ideal per a viatjar a Croàcia i per a visitar-lo de nord a sud. És un país mediterrani i es trova en la mateixa altitud i latitud que el nostre país. Per tant la temperatura és igual a la nostra. Malgrat que l’interior té un clima continental, per tant tindrem tardes-nits fresquetes, però a la costa podrem anar a la platja. Podrem disfrutar d’un clima càlid i agradable. Hem de tenir en compte d’agafar roba i calçat còmode per a caminar.

En els mesos de maig/juny  són els millors per a no trovar multitud de turistes, que engoixen per a fer visites a llocs tancats.

Els ciutatdans espanyols poden entrar a Croàcia amb el passaport o el DNI que estigui vigent i no caduqui durant l’estància al país.

L’idioma que es parla és l’hungarés i el serbi, aixi que per fer-nos entendre haurem de parlar anglès.

La moneda de Croàcia és la Kuna (1 eur=7,5 kunesn). Podem prendre kunes des d’aquí o també podem canviar en caixers automàtics de diferents bancs. Però a lo millor cobren comissió pel canvi. La manera més pràctica és ma la targeta de crèdit. És acceptada en tots els comerços i establiments del país. No hi ha límits de la quantitat de diners a l’entrar al pais , però les quantitats superiors a 10.000 euros han de ser declarades tan a l’entrada com en la sortida.

 No és necessari cap tipus de vacuna ni prevenció mèdica. Tan mateix sí és  aconsellable portar sempre com a previsió la Tarjeta Sanitaria Europea. Això no vol dir que tots els serveis sanitaris estiguin coberts. Segons quin tractament sanitari, és necessari el copagament.

Adreces i telèfons d’interés:

  • Prefixe del país: 385
  • Número d’emergències: 112
  • Telèfon de l’Embaixada d’Espanya: 099 484895
  • Embaixada del Zagreb: 483 43 67/483 43 65

 

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.7 Kb)   pdf (55.1 Kb)   docx (26.3 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com