ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

POLÍTICA I SOCIETAT PAC 4


Enviado por   •  20 de Enero de 2023  •  Prácticas o problemas  •  3.606 Palabras (15 Páginas)  •  40 Visitas

Página 1 de 15

[pic 1]

POLÍTICA I SOCIETAT

PAC 4

Enunciats

Activitat I (activitat individual). Arran de l'aplicació per part de governs de tot el món de mesures restrictives per reduir els contagis pel coronavirus han tingut lloc manifestacions en contra d'aquestes mesures, acompanyades en part d'un qüestionament de la legitimitat de les autoritats per imposar-les i de la diagnosi dels científics respecte a la pandèmia. Després de llegir els mòduls corresponents a aquesta PAC i els dos articles i el vídeo de Deutsche Welle -que teniu a l'apartat de materials després dels enunciats- sobre les manifestacions que han vingut succeint-se a Alemanya, respon les següents preguntes:

  1. Si haguéssim d'anar més enllà de la classificació binària entre formes convencionals i no convencionals de fer política en l'anàlisi de les protestes alemanyes, quins aspectes convencionals i quins aspectes no convencionals trobes en aquestes manifestacions? Fes referència a la teva resposta a aquesta classificació entre formes convencionals i no convencionals de fer política. Justifica la teva resposta.

En les classes d’activitats convencionals tenim:

  • La relació amb el procés electoral que és al votar , seguir la campanya electoral pels mitjans de comunicació o assistint a mítings i reunions, la participació en la campanya donant suport a un candidat o partit, contribuir econòmicament a la campanya, presidir altres per tal d’orientar el seu vot i presentar-se com a candidat. Alemany no esta afectat en aquest apartat, ja que no es per una elecció electoral o en relació, sinó en les males mesures que enfronta en la crisis i l’existència de l’enfermetat, entre d’altres dubtes que tenen els ciutadans en contra de l’estat polític.
  • Relacions amb la creació d’opinió és informar-se de la política pels mitjans de comunicació, debatre qüestions polítiques  amb famílies , amics  , etc, i també enviar certes als diaris o telèfons a emissores de ràdio i televisió expressant opinions polítiques. En cas alemanya utilitza la manifestació per dir la seva lliure expressió i manifesta el que opinen . També a traves de la pensà com per televisió han sortit els individus en les noticies expliquen que no estan d’acord amb les mesures de seguretat   i que no existeix una pandèmia però si una malaltia això passa en les dos manifestació de Berlín i el llac Constança, protesta que els alumnes no estiguin obligats portar mascarilla a l’institució educativa  això en les noticies  .
  • Relacionades amb el contacte amb institucions i autoritats és enviar cartes o missatges de suport o de protesta a autoritats i institucions. També sol·licitar entrevistes amb autoritats per tal de tractar problemes en comú o personal  i per últim signar peticions col·lectives a les autoritats per tal de reclamar alguna actuació pública. La relació que han utilitzat entre l’institució i l’autoritat . En aquest cas als manifestants es van posicionar amb pancartes en  contra de les mesures que s’ha adoptat contra la pandèmia del coronavirus,  una altre forma de contactar les institucions amb l’autoritat és alguns dels manifestants ormejaven pancartes que reserven llibertat  covid-mafio ...convertir en números entre d’altres missatges també un altre relació es que es creuen que l’estat sistemàticament estan enganyat i per últim que els manifestants argumentat que si pot haver la malaltia del coronavirus però no la pandèmia.
  • Relacionades amb la mobilització política organitzada és la participacions en manifestacions autoritzades , participació en grup o moviments per tal de resoldre problemes socials, afiliar-se a parits o organització i per últim contribuir econòmicament al suport de causes polítiques . Aproximadament entre 3.000 alemanys se suposen en les mesures sanitàries de coronavirus, per l’altre banda els organitzadors van realitzar una concentració molt apropa de les ribes , el dissabte unes 10.000 van formar una cadena humana a voltant de  llac Constança , aquestes manifestes també reuneixen a una multitud de anti-vacunes, termogenina, ciutats preocupats, etc. En el mateix moment el especialista va descobrir hi ha un aproximada van viatger per poder assistir en la manifestació, també hi ha un grup que diu “sense mascareta, sense vergonya, sense respecta, benvinguts a l’estat d’accepció “  per últim un grup d’ultra dretes suposa en els immigrats.

En les classes d’activitats no convencionals tenim:

  • Diverses: la primera és que aquets manifestants reuneixen multituds de heterogènia d’actimistes i per l’altre part estan allà per altres raons com molestar amb la canillera odi per els farmacèutiques , també un grup ultra dreta suposa els immigrants i per últim un grup de periodistes els han atacat per portar mascareta.
  • Cap o gairebé cap no he trobat informació relacionat amb aquest apartat  
  1. Comparant les protestes de Berlín i les de Constança, són les dues igualment convencionals o no convencionals, o bé hi ha diferències entre els dos casos? Justifica la teva resposta.

Desprès  de la comparació de les dos protestes que es cau en lloc de Berlín i Constança, que la seva actuació va se d’una forma convencional en les dues ocasions. Tant la creació de la manifestació autoritzada com els grups diversos que hi havia.

També amb la valoració del comportament dels manifestants també actuen d’una forma    no convencional  en algunes ocasions a Berlín que no van respectar la distancia de seguretat no portar mascareta en la manifestació però a Constança en ningun moment actuaven d’una forma no convencional.

Cal tenir en compta el l’ús de mascarilla en espais oberts a Alemanys durant en les manifestacions només és obligatori si no s’observa la distància de seguretat, tal com és descriu a l’article que menciona Constança . Mitjançant la situació d’aquesta activitat , s’estima que els protestants de Berlin infringien la dos normes de seguretat per el contagi, sense observar la distancia de seguretat i portar  alguns mascareta però estaven separats per 1.5 m , en canvi quan els actors de Constança no van infringir cap norma no van actuar d’una manera il·legal de cap manera.

  1. En el mòdul 5 s'exposa una tipologia dels actors polítics. Quina figura -inactius, contestataris, conformistes, reformistes, activistes- creus que s'ajusta millor als participants en aquestes manifestacions? Justifica la teva resposta.

En el mòdul 5 on analitzem la participacions dels manifestants a Berlín i Constança com a conclusió d’aquesta activitat a Berlín els manifestants efectuen una  activitats no convencionals que són constatares  és ja que les protestes han set violents sense respectar ninguna norma de seguretat violència contra els periodistes per tant han tingut que l’autoritat implicar arrestos per incompliments de llei. Però en al cas en el llac de Constança els manifestants d’uns  activitats convencionals ja que la manifestació respectaven la distancia de seguretat i alguns portaven la mascarilla per la cual la tipologia dels actors son activistes , ja que figura actors polítics que mes s’ha ajusten las participacions de les manifestacions dels activites.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (24 Kb)   pdf (155 Kb)   docx (254 Kb)  
Leer 14 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com