ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Atributs Marketing Mòbil


Enviado por   •  26 de Noviembre de 2020  •  Trabajos  •  1.377 Palabras (6 Páginas)  •  97 Visitas

Página 1 de 6

Els atributs de la mobilitat estan presents en les estratègies de màrqueting de les marques més dinàmiques i actualitzades. Ajuda a Fashion Young a entendre tots els atributs argumentant els seus trets diferencials respecte la resta del màrqueting.

El màrqueting tradicional es basava en les 4P (preu, producte, distribució i comunicació); amb l’arribada d’internet i dels primers ordinadors es van adherir nous atributs com la personalització, la interactivitat o la democratització de la comunicació, fent que qualsevol usuari o empresa tinguera veu a la xarxa. Aquests atributs continuen essent clau per entendre el màrqueting, però amb els dispositius mòbils arriben noves oportunitats. Les possibilitats que ofereix impliquen que el nostre client tinga una eina que el permet estar connectat durant tot el dia.

En primer lloc, la portabilitat és una característica fonamental que permet a les organitzacions estar durant tot el procés de compra al costat del consumidor. Poden aparèixer a qualsevol hora del dia en les pantalles mòbils, ja siga per mitjà de publicitat, a les xarxes socials o a una recerca del consumidor. També ofereixen una gran oportunitat que és formar part de l’escriptori del telèfon mòbil com a aplicacions que poden enviar notificacions i actualitzacions sobre nous productes, ofertes, etcètera.

En segon lloc, un altre atribut clau és la geolocalització. Quan parlem d’aquesta parlem del fet que els usuaris permeten la compartició de la seua ubicació – sempre de forma consentida – D’aquesta forma, el consumidor està oferint la possibilitat a les empreses de poder fer ofertes, promocions o oferir informació d’utilitat sobre els seus establiments segons la ubicació de l’usuari.

Quan cerques a Google un supermercat com, per exemple, Consum t’ofereix la ubicació del que tens més a prop, doncs de la mateixa forma, si les empreses com Fashion Young tenen aquesta informació es podrà oferir informació útil i propera, com adreçant-se a les persones que estan a prop de les tendes de la marca per atraure-les en el moment oportú.

Aquesta geolocalització es pot fer de diverses maneres; com l'ús del GPS, la triangulació d'antenes, el Wifi i altres, (Ferreño, E., 2020) però, en definitiva totes les fórmules ofereixen una ubicació aproximada que serveix per poder oferir informació molt més personalitzada i dirigida a aquelles persones que estan a prop nostre.

En tercer lloc, un altre factor clau de l’m-commerce és la instantaneïtat. Com hem comentat abans, el fet que els dispositius mòbils siguen portables ens permet arribar en qualsevol moment als nostres clients, ja que està constantment emprant els seus smartphone. D’aquesta manera, podem decidir en quin moment volem dirigir-nos a ell i així fer que la nostra comunicació siga molt més efectiva. De la mateixa forma, el procés de compra també és molt més fàcil i instantani a través del telèfon mòbil. Si oferim una bona oferta i una navegació i pagament còmodes, podem aconseguir una venda en qüestió de minuts entre els menys indecisos.

A conseqüència dels atributs esmentats, la personalització gràcies als telèfons mòbils és molt alta i es pot preveure que gràcies als nous dispositius com les polseres intel·ligents o altres wearables, la personalització serà cada vegada més efectiva i eficient per a les marques. Cada cop les empreses podran tenir al seu abast molta més informació rellevant dels usuaris. A més a més, en aquest sentit, cal remarcar que els telèfons mòbils són una mena d'extensió de nosaltres mateixa i de la nostra identitat.

El nostre telèfon mòbil ens defineix en certa manera com a persones, les apps que tenim, en quines aplicacions passem més temps, inclús podem fer seguiment de la nostra activitat diària amb aplicacions de salut o organitzar la llista de la compra, etcètera. D’aquesta forma, els dispositius mòbils són les eines més fiables a l’hora de conèixer els gustos d’una persona. Un ordinador portàtil pot ser emprat per tota una família, però el telèfon mòbil és personal.

D’altra banda, hem de fer referència a la connectivitat, la qual es pot traduir com a l’alt grau d’influència dels dispositius mòbils en tot el procés de compra. Des de l’inici, amb el coneixement de la

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (8.5 Kb)   pdf (40.1 Kb)   docx (10.4 Kb)  
Leer 5 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com