ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Investigación tienda Beatriz furest


Enviado por   •  21 de Marzo de 2020  •  Trabajos  •  1.126 Palabras (5 Páginas)  •  95 Visitas

Página 1 de 5

[pic 1]

[pic 2]

Empresa i valors d’aquesta

L’empresa Beatriz Furest, marca descendent de la famosa i icònica de principis del segle XIX, la marca Furest, és fundada per dues germanes i amb antecedents artistes (arquitectes, interioristes i dissenyadors). La marca fusiona l’arquitectura catalana i l'essència del Street Style de Barcelona, la pell italiana i la tradició familiar. Així doncs, va voler fer peces amb bones pells italianes i molt color juntament amb la seva germana Carlota.

Primerament va començar la Beatriz Furest a desenvolupar el projecte i, 10 anys després, s’uneix la seva germana Carlota (la cual estudiava marketing) i juntes continuen endavant amb la proposta de bolsos i calçat al 2006 repartint-se el treball juntament amb 10 persones.

La dissenyadora , formada en l’escola Elisava tenia clara la seva vocació i a la dècada dels 90 va decidir posar el seu gra de sorra en la moda dissenyant bosses i complements, productes que es podrien trobar de bona qualitat però no amb un disseny acurat.

[pic 3]

Botiga  Beatriz Furest (Tenor Viñas)

Els seus valors van encaminats amb l’estètica de la seva familia, mantenint els valors de la sastrería de qualitat. En una entrevista en It Fashion, Beatriz comenta que desde petita li ha agradat molt l’artesania i les coses ben fetes, tot i que fossin més cares perduraran més, per el que ella vol mostrar aquesta qualitat a la seva marca.

La marca ofereix prendes 100% confeccionades en tallers de Barcelona, agafant les millors pells de xai i boví d’origen italià, però pells exclusivament reciclades de la indústria alimentària amb un tintat natural per reduir l'impacte mediambiental, tractats artesanalment i garantitzant productes duradors i d’alta qualitat.

Productes de la marca

En una entrevista, la fundadora Beatriz Furest afirma en una revista que durant els anys 90 les bosses no acabàven d’entrar dins del bloc de la moda. Si que existien marroquineries que venien exclusivament bosses però les grans marques no s’i dedicàven a dissenyar. Així és com ella va voler profunditzar i donar-lis el valor que avui  tenen, amb bones pells italianes i amb colors variats.

Els seus productes aposten per la qualitat i funcionalitat, són fabricats a Espanya, entre Barcelona i Alacant i defensen un producte ben fet i amb estil propi  seguint les diferents tendències que van apareixent durant els anys. La marca va començar exclusivament amb el disseny de bosses  però poc a poc van incloure altres complements com cinturons i polseres, passant a sabates i finalment roba.

El producte amb més ventes es el bolso "bombonera" ja que en 10 anys han venut 10.000 unitats.

La sorpresa  del seu exit es encara major tenint en compte que es un bolso petit i estava de moda tot el contrari, però la seva funcionalitat, la seva cadena i el  seu característic tancament (en lona, amb la boca de la cremallera) va enamorar als clients.

Aquest iconic bolso de la marca es reversiona cada temporada amb diferents teixits i colors.

Un altre best seller son les bambes en general ja que combinen estil amb comoditat mantenint-se elegants.

[pic 4]

Bombonera ( best seller)

[pic 5]

Deportivas Labamba, de Beatriz Furest

El logotip

El seu logo, a part que aporta els valors anomenats anteriorment, busca l’elegància, senzillesa i classe que segueix en la mateixa línia que li dedica els productes, però l’única diferència és l’aplicació del color i la vitalitat dels productes amb el logo, que és més apagat. Nosaltres li cambiariem una lletra a color per aportar aquesta similitud entre el logo i producte.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7 Kb)   pdf (235.8 Kb)   docx (362.8 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com