ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Micro Entorno COCA COLA


Enviado por   •  6 de Abril de 2014  •  751 Palabras (4 Páginas)  •  479 Visitas

Página 1 de 4

MICROENTORN

ANÀLISI DE LA SITUACIÓ ACTUAL

Quan parlem de microentorn, parlem d’elements o forces que influeixen a l’empresa en la seva capacitat per a satisfer les necessitats dels consumidors. Seguidament parlarem dels seus elements:

Companyia

Coca-Cola és la beguda refrescant més venuda de la història, amés de ésser el producte més popular del món.

Va ser creada a Atlanta, Georgia per John S. Pemberton, va la ser la primera beguda en ser oferta a una font de soda barrejant xarop de Coca-Cola amb aigua carbonatada.

Coca-Cola es caracteritza per ser una empresa proveïdora líder en begudes carbonatades, sucs, begudes amb base de suc, tes, i cafè preparats per beure.

També es molt valorada per la marca, ja que és la favorita arreu del món i va vinculada la felicitat.

• La missió:

Mantenir fresc el món

Inspirar moments d’optimisme i felicitat

Crear valor i marcar la diferència

• La visió:

És el marc del pla de treball i descriu el que es necessita obtenir en funció d’aconseguir la màxima sostenibilitat, qualitat i creixement.

Mercat

Coca-Cola, està passant per un moment molt important ja que el seu volum de vendes no cau, es manté constant, i fins i tot és un producte que no deixarà mai d’ésser venut arreu del món. Les quantitats en xifres les podem veure en l’annex.

Evolució de les vendes anuals i en comparació als últims cinc anys

Per poder comparar l’evolució de Coca-Cola haurem de comprar com a anat evolucionant els darrers cinc anys.

2007

El volum de vendes en comparació a l’any anterior va ser del 6%, i respecte els últims cinc anys ha estat de 4%.

2008

En aquest any el volum de vendes de la companyia va ser de 5% respecte el 2007, i respecte els cinc anys ha sigut del 4%.

2009

El volum de vendes d’aquest any va disminuir en un 2% respecte el 2008 i es va mantenir en conseqüència els últims cinc anys.

2010

Aquest any els tant percentuals del creixement del volum de vendes i en comparació amb els cinc anys anterior es mantenen igual als del any 2008

2011

En aquest any el volum mundial d’ingressos va augmentar en 3.000 milions de dòlars respecte l’any 2010.

En conclusió, Coca-Cola s’ha mantingut força constant en el seus volums de vendes mundial, tot i que s’ha d’afegir que en el 2011 la filial que hi ha a Espanya va ser la tercera en volum de vendes.

Producte

Coca-Cola va ser registrada com a marca al 1887 i va ser al 1895 que va ser venuda per a tot el territori d’Estats Units.

En l’actualitat, Coca-Cola és una beguda Universal coneguda per totes les cultures. Aquesta beguda fa gaudir a cada moment la vida d’una manera especial. Es caracteritza

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com