ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Val mes anar sol


Enviado por   •  12 de Septiembre de 2018  •  Exámen  •  1.230 Palabras (5 Páginas)  •  3.812 Visitas

Página 1 de 5

 

 

 

 

Val més anar sol

 

Sergio Gálvez Villegas

4r ESO

2018/19

índex:

  • Tema i resum………………….1
  • Descripció...............................2
  • Vocabulari...............................3
  • Opinió personal ......................4

  1. Tema de la lectura (en un màxim de dues línies) 

Tracta Pando un noi fart de que li digin el que a de fer i va començar a apropar-se al grup d’ en Zetaté, en Pando se’n ha dona que son mals amics.

  1. Resum de la història, diferenciant el plantejament, el nus i el desenllaç (extensió d’una pàgina) 

Aquest llibre tracte d’un noi que es diu Pando que li fa fàstic que li digin el que ha de fer i  però sempre anava a psicòlegs per veure que era el que tenia i se’n van adonar de que no era un simple noi si no que era superdotat.

Uns dies després de veure que era superdotat va coneixerà un mal noi trucat el Zetaté però Pando volia ser del grupet d’en Zetaté i per això va començar a anar-hi mes amb ell. Un dia a l’escola va arribar un professor nou que es diu Felix, es peruà i es molt agradable i maco, la Nuria la novia del Pando quant va veure al Felix es va enamorar d’ell. La Nuria va deixar al Pando uns dies després perquè estava molt enamorada d’en Felix. En Pando estava trist i al mateix cop frustrat per la ruptura, però lo mes al·lucinat era la seva amiga Marta, el que li va passar a la marta te a veure amb en Sergi. Un dia en Sergi li va proposar a la Marta que fossin nuvis la Marta no li va contestar i uns dies després se’l va troba besant-se amb una noia, però en Rafa un amic del Pando i la Marta estava enamorat d’ella i no sabia com dir-li que la quèria.

Un dia normal com altre va passar un accident en Felix es va caure per les escales i el val Hospitalitzar però això no li impedia que continues mandant deures, cada dia la Nuria el visitava. Un dia el Felix va enviar un treball sobre el racisme i els que es van prendre el treball mes seriosament va ser la Marta i en Rafa.

La colla d’en Zetaté i en Pando es van barallar amb uns aficionats de futbol, en Pando va començar a adonar-se que la colla era mala influencia i va començar a reflexionar ni va anar a sopar, tan sols per estar amb en Zetaté,i li van oferir cocaïna i el per no fer el lleig va acceptar i la va provar per primer cop.

Al cap d’uns dies la Marta i en Rafa van coneixerà a Bindang  un noi Africà, però a ell li agradava mes que li diguessin Binton, la Marta se’n va enamorar d’ell.

Es van fer molts bons amics d’en Binton i ell lis va convidar a un Bar, pel camí es va trobar a dos guàrdies racistes, després se’n van anar a la festa del institut  on en Rafa es va emborratxa mes de la comte i va confessar que estava enamorat de la Marta, en Binton va confessar que li agradaven els homes, en Sergi va buscar a la Marta per dir li una altre vegada que volia que fossi la seva núvia i ella li va enviar a fregir

espàrrecs, al final en Pando es baralla amb la colla perquè lis vas dir que eren mala influencia i s’enfaden però al final la Marta es fica per dins i finalitza.

Finalment la Núria i en Pando es  casen perquè li dona un oportunitat, en Sergi perd la virginitat als vint-i-u anys i el Binton i la Marta té alguna cosa.

                1

  3.  Descriu els següents personatges físicament i psíquica, si és possible: 

 

  • Marta: Es la millor amiga de la Núria, es una apasionada del cinema i vol ser escriptora.

Núria: És un noia rossa i es la millor amiga de la Marta. Ella era la núvia del Pando però li va agradar el seu professor Felix i el va deixar però al final li va donar un altre oportunitat  . 

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7 Kb)   pdf (91.9 Kb)   docx (17.2 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com