ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Gestio Serveis Locals


Enviado por   •  5 de Junio de 2014  •  25.136 Palabras (101 Páginas)  •  186 Visitas

Página 1 de 101

Tot seguit, relaciono, amb la finalitat de donar una visió panoràmica, els tràmits, estatuts i altra documentació relativa a les formes jurídiques referides en la reunió mantinguda en relació al “Mitjà propi” i altres formes de diversificaciñó formal per a la captació de recursos.

ORGANISME AUTÒNOM LOCAL

Serveis

L'organisme autònom local

Tràmits dels procediment

Introducció

Decret d'iniciació de l'expedient

Memòria justificativa

Estatuts de l'organisme autònom

Informe de la Secretaria

Dictamen de la Comissió Informativa pel qual es proposa la creació de l'organisme autònom

Tràmit d'informació pública

Certificat sobre no presentació de reclamacions i aprovació definitiva

Certificat sobre presentació de reclamacions i al.legacions a l'aprovació inicial

Dictamen de la Comissió Informativa pel qual es proposa l'aprovació definitiva dels Estatuts

Notificació a les persones interessades

Anunci de l'aprovació definitiva

Tramesa de l'expedient al Departament de Governació i Relacions Institucionals per inscriure en el Registre l'organisme autònom

TRÀMITS DEL PROCEDIMENT

1. DECRET de l'alcaldia pel qual es disposa que s'iniciï un expedient administratiu per crear un organisme autònom de caràcter administratiu per gestionar de forma directa tots els serveis socials i de salut pública de l'ajuntament, i pel qual s'ordena que s'instrueixi un expedient previ per implantar els serveis, en produir-se un canvi en la forma de gestió.

2. MEMÒRIA JUSTIFICATIVA de la conveniència d'agrupar en un organisme autònom tots els serveis socials i de salut pública de competència municipal.

3. ESTATUTS de l'organisme autònom.

4. INFORME de la secretaria.

5. DICTAMEN de la comissió informativa corresponent pel qual es proposa el canvi de la forma de gestió del servei, la creació d'un organisme autònom, l'aprovació inicial dels estatuts i l'obertura del tràmit d'informació pública; ACORD del ple.

6. TRÀMIT d'informació pública.

7. CERTIFICAT de la secretaria que acrediti que no s'han presentat al.legacions.

8. CERTIFICAT de la secretaria que acrediti que s'han presentat al.legacions.

9. DICTAMEN de la comissió informativa corresponent pel qual es proposa l'aprovació definitiva dels estatuts, que només serà expressa en cas de presentar-se al.legacions.

10. NOTIFICACIÓ a les persones interessades que han presentat al.legacions.

11. PUBLICACIÓ íntegra dels estatuts en el BOP i una referència en el DOGC.

12. Tràmit per a la INSCRIPCIÓ de l'organisme autònom en el Registre d'ens locals del Departament de Governació.

Serveis

L'organisme autònom local

Última revisió: 18 de desembre de 2001

DECRET D'INCOACIÓ DE L'EXPEDIENT ADMINISTRATIU PER DETERMINAR LA VIABILITAT DE GESTIONAR TOTS ELS SERVEIS SOCIALS I DE SALUT PÚBLICA MITJANÇANT UN ORGANISME AUTÒNOM LOCAL I TRAMITAR EL PROCEDIMENT ADIENT PER CONSTITUIR-LO

DECRET

Es fa necessari tenir concentrat en un únic òrgan tots els serveis socials i de salut pública per gestionar-los d'una manera òptima i de forma descentralitzada dels serveis centrals de l'Ajuntament, en benefici dels usuaris.

Aquests serveis es podrien gestionar mitjançant la modalitat d'organisme autònom local, tenint en compte les característiques i la naturalesa dels serveis i l'experiència assolida en altres ajuntaments i corporacions, la qual cosa obliga a determinar prèviament el cost i la viabilitat econòmica, tècnica i d'organització.

Cal que s'incoï l'expedient administratiu adient per determinar aquesta viabilitat i poder, si escau, dur a terme el procediment administratiu per aprovar-ne la creació.

Per tot això, en virtut de les atribucions que legalment m'han estat conferides,

RESOLC:

1. Que s'incoï un expedient administratiu per determinar la viabilitat econòmica, tècnica i d'organització i, si escau, dur a terme el procediment per aprovar la creació d'un organisme autònom local on es concentrin tots els serveis socials i de salut pública, per tal de gestionar-los de forma descentralitzada, de conformitat amb l'article 188, en relació amb el 201, del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny.

2. Que es redacti una memòria justificativa per determinar la viabilitat d'aquest canvi en la forma de gestió, les actuacions procedimentals i pressupostàries que cal dur a terme, així com els informes preceptius necessaris per aprovar-ne la creació, especialment sobre la legislació aplicable i el procediment que cal

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (150.8 Kb)  
Leer 100 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com