ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

MBA - Activitat 1 Direcció Estratègica


Enviado por   •  11 de Septiembre de 2020  •  Prácticas o problemas  •  888 Palabras (4 Páginas)  •  99 Visitas

Página 1 de 4

Començarem explicant el meu perfil a nivell professional, i els llocs on he anat desenvolupant la meva carrera professional. Vaig estudiar Enginyeria en Disseny Industrial a Barcelona, i en aquesta mateixa ciutat és on vaig començar la meva carrera en el sector de la ventilació industrial, en una empresa familiar basada en el mercat nacional, i en poc percentatge, al mercat internacional. Durant la meva estada en aquella empresa, vaig treballar en el departament tècnic i comercial, on combinava la part tècnica i la part més social. Mentre estava treballant, vaig cursar un postgrau en Desenvolupament de Projectes d’Enginyeria de Producte, per millorar la visió dels projectes. Al cap de poc temps, vaig anar a treballar a Terrassa en una empresa del sector farma industrial, on es fabriquen equips industrials pel sector farmacèutic, i es venen productes relacionats a les Ciències de la Vida. Al cap de pocs anys, em van proposar anar a viure a Xina per ajudar a implementar una nova línia de producció d’una gamma nova de producte. Tornant de Xina, vaig decidir pujar a viure a l’Alt Empordà, i allà, vaig treballar al sector nàutic. Al cap d’uns anys, vaig baixar cap al Baix Empordà, d’on en sóc originari i on hi visc actualment, treballant a una empresa propera a Girona que es dedica a la fabricació i comercialització de bombes d’aigua, fent les tasques d’adjunt de la direcció d’operacions.

Explicada breument la meva trajectòria professional, utilitzo la part del DAFO, on explico el que considero quines són les mes fortaleses i debilitats. Evidentment, es tracta d’una valoració subjectiva que tracta de ser el més objectiva possible:

[pic 2]

Vist el DAFO, crec que podríem considerar que sóc una persona versàtil i sense por a sortir de les zones de no confort. Per seguir millorant, hauria de continuar aprenent, i intentar reduir l’autoexigència a la feina per poder sentir-me millor. Cada vegada que anem aprenent com som, i entenem com som segur que millorarem com a persones. Seguint amb l’autoconeixement, contesto les següents reflexions:

Com obtinc resultats? Intento prioritzar els objectius, ser metòdic i organitzat per focalitzar els meus recursos en el que ens marquem com a prioritari. Si s’aconsegueix ser metòdic i tenir clar les prioritats, els resultats solen arribar a bon port.

Com aprenc? És molt important escoltar, i ser un oient actiu. Intentar entendre que ens expliquen, que ens volen comunicar, és bàsic per aprendre. També és primordial, preguntar i fer-se preguntes del perquè de les coses que no entenem. L’aprenentatge ve acompanyant de la pràctica, del treball i de la constància.

Com treballo millor? Es treballa millor, intentant treballar amb els millors, i a poder ser, millors que un mateix. Un no pot ser millor, si no treballa amb gent millor que si mateixa.

Valors personals? Respecte a tothom, ser empàtic i bona persona.

On pertanyo? Parlant a nivell professional, pertanyo a un grup, un equip de treballador que vetllem pels valors de l’empresa.

Quina hauria de ser la meva contribució? La meva contribució és la del rol de col·laborador, i la de aconseguir que l’equip on treballo tingui clars els objectius amb les respectives prioritats.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.5 Kb)   pdf (259.6 Kb)   docx (465.9 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com