ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Dirección Estratégica De Marqueting


Enviado por   •  5 de Marzo de 2014  •  1.192 Palabras (5 Páginas)  •  165 Visitas

Página 1 de 5

KINETIC ENERGY PLAYER

Introducció

Avui en dia, cada cop més a la gent ens agrada cuidar-nos i una manera de fer-ho es practicant esport, també ens agrada poder desconnectar de l’estrès ocasionat per la feina o pels estudis i escoltar la música que ens motiva i ens agrada. A més, tenim moltes preocupacions i la vida tan accelerada que portem , no ens deixa temps per les petites coses com pot ser carregar els nostres aparells electrònics.

El nostre objectiu és satisfer i cobrir aquestes necessitats dels consumidors i per aquest motiu volem aportar al mercat un nou producte que fusiona les anteriors necessitats que consisteix en un Mp3 que funciona amb energia cinètica.

Definició i delimitació del producte

Aquest nou producte és un reproductor Mp3, està dissenyat per escoltar música a qualsevol moment del dia, però amb la peculiaritat de que durant el moviment el reproductor es càrrega. Així mentre practiquem esport, caminem o fins i tot quan fem la feina de casa estarem carregant l’aparell per a que així puguem escoltar música la estona que vulguem.

Aspectes més rellevants en el comportament del consumidor

 Aspectes culturals:

Cada cultura esta formada per subcultures, dividides en nacionalitats, religió, raça i zones geogràfiques. El nostre producte es dirigirà a un grup cultural molt ampli, ja que dels anteriors només tenim en compte la zona geogràfica, consumidors que visquin a grans ciutats o nuclis urbans, on puguin fer esport a l’aire lliure escoltant música o simplement caminant pel carrer o per agafar el transport urbà.

 Aspectes socials:

Existeixen cinc grups de classes socials: alta, mitja-alta, mitjana, mitja-baixa i baixa, diferenciades en actituds, en activitats de temps lliure i en hàbits de consum. El nostre producte aniria enfocat a la classe mitjana, perquè normalment les persones que es dediquen més a l’esport són persones que la seva feina és més mental que física i pensem que correspon a una classe social amb més poder adquisitiu.

Dins dels factors socials en el comportament del consumidor hi han els grups de referència que influeixen al consumidor a nous comportaments i estils de vida, sobre les seves actituds i el concepte que tenen de sí mateixos i també influeixen sobre la persona i la seva elecció del producte i marca. Els nostres consumidors es veurien influenciats per la família, els amics, els companys de la feina, etc.

 Aspectes personals:

La decisió de compra es veu influenciada per diferents característiques personals com l’edat del comprador, la fase del seu cicle de vida, la professió, situació econòmica, la personalitat, l’estil de vida i els seus valors.

Ens dirigirem a un grup de consumidors amb una edat compresa entre 18-35 anys, joves o adults, amb un estil de vida més accelerat i amb una situació econòmica elevada per a poder adquirir aquest tipus de productes que no són imprescindibles.

Identificació dels competidors principals

Dins del mercat dels reproductors de Mp3 existeixen molts fabricants, dels quals hem escollit quatre que creiem que són els competidors directes ja que fabriquen reproductors Mp3 per a esportistes.

Quadre annex.

Anàlisi DAFO

Introducció d’un nou producte

 Públic objectiu

El nostre producte va dirigit a la gent jove o adults, esportistes que volen escoltar la seva música en qualsevol moment i/o practicant esport. L’avantatge de la energia cinètica és que no fa falta carregar-lo, i això crea una independència per poder portar-ho sempre a sobre.

 Mix de marketing

 Producte: Reproductor Mp3 que funciona amb energia cinètica.

L’energia cinètica d’un cos sorgeix del fenomen del moviment. Gràcies a aquest moviment aconseguim emmagatzemar suficient energia per al funcionament del nostre MP3. Aquest està compost de petites peces

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7.7 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com